Μαρέβα Μητσοτάκη: Έστειλε μήνυμα στα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες

Τι έγραψε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μαρέβα Μητσοτάκη: Έστειλε μήνυμα στα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έστειλε μήνυμα στα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες. Η σύζυγος του πρωθυπουργού, έστειλε το δικό της μήνυμα στήριξης, γράφοντας χαρακτηριστικά στα social media.

Πρεμιέρα σήμερα έκαναν οι Πανελλαδικές με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας φυσικά το άγχος των μαθητών και φέτος είναι μεγάλο. 100.000 υποψήφιοι από τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια θα διεκδικήσουν φέτος 77.970 θέσεις που οδηγούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και οι εξετάσεις διεξάγονται από σήμερα τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορονωϊό.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη έστειλε το δικό της μήνυμα στήριξης, γράφοντας χαρακτηριστικά στα social media. «Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά».

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, η Μαρέβα Μητσοτάκη ράγισε καρδιές με μια ανάρτηση της για έναν θάνατο που την «τσάκισε».

Χαρές στην οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη - Το δημόσιο μήνυμα της Μαρέβα για την κόρη τους

Χαρές έχουν στην οικογένεια τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα, καθώς η πρωτότοκη κόρης τους γιόρτασε τα γενέθλια της. Το δημόσιο μήνυμα της μαμάς της, συγκινεί στα social media.

Συγκεκριμένα, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη θέλησε να πει «Χρόνια Πολλά» στην κόρη της Σοφία, που σήμερα γίνεται 23 χρόνων και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Το κοριτσάκι μου έγινε 23! Χρόνια πολλά φως της ζωής μου!», γράφει η λεζάντα στη φωτογραφία της κόρης της, που είναι απόφοιτος του αμερικανικού πανεπιστημίου John Hopkins με σπουδές στη δημόσια υγεία.