Στέλλα Μιζεράκη: Έκανε την πιο ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της! Τι χρώμα τα έβαψε;

Της πάει πολύ

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Στέλλα Μιζεράκη: Έκανε την πιο ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της! Τι χρώμα τα έβαψε;

Η Στέλλα Μιζεράκη έκανε την πιο ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της, αφού τα έβαψε το πιο έντονο και κοριτσίστικο χρώμα.Η ίδια δεν έβαψε όλο το μαλλί της, ωστόσο πρόσθεσε κάποιες ροζ τούφες που της ταιριάζουν πολύ.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αγάπης, Power of love, έβαψε τα μαλλιά της ροζ και της πηγαίνουν πολύ αφού δίνουν μια κοριτσίστικη νότα στο στυλ της.

Η ίδια πειραματίζεται συχνά και δεν διστάζει να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της, οι οποίος όμως συνήθως έχουν να κάνουν με extensions αφού το μόνιμο χρώμα της είναι το ξανθό. Η ίδια που είχε αναφέρει και σε δηλώσεις της, κινήθηκε νομικά, και τώρα επιτέλους κατάφερε να πάρει πίσω τον λογαριασμό της που της τον είχαν χακάρει πριν από λίγο καιρό.

Δείτε την αλλαγή:

Χαρμόσυνα νέα για την Στέλλα Μιζεράκη - Τι συνέβη;

Χαρμόσυνα νέα ακούσαμε για την Στέλλα Μιζεράκη, η οποία και φρόντισε ώστε να ενημερώσει για αυτά άμεσα μόλις το έμαθε. Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο; Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε η ίδια.

Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του «Power of love» μέσω του λογαριασμού του Τρύφωνα Σαμαρά είχε ενημερώσει πριν καιρό τους followers της για το τι συμβαίνει μέχρι να έχει ξανά αποκτήσει τον δικό της λογαριασμό.

Χαρμόσυνα νέα για την Στέλλα Μιζεράκη - Το ποστ από τον λογαριασμό της

Η ίδια, ωστόσο πήρε πίσω το προφίλ της και χαρούμενη μας το ανακοίνωσε κάνοντας αναρτήσεις, γράφοντας, «Το βλέμμα ΝΙΚΗΣΑΜΕ όταν παίρνεις το προφίλ σου στο ινσταγκραμ μετά από μήνες. Εσυ τι λεζάντα θα έβαζες σε αυτή την φωτογραφία ? #iamback #iambackbitches».