Τρομοκρατημένη η Λίτσα Πατέρα - Έζησε έναν εφιάλτη στο ίδιο της το σπίτι! Η αποκάλυψη στο Πρωινό

Τι συνέβη το Σαββατοκύριακο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρομοκρατημένη η Λίτσα Πατέρα - Έζησε έναν εφιάλτη στο ίδιο της το σπίτι! Η αποκάλυψη στο Πρωινό

Στον αέρα του Πρωινού σήμερα η Λίτσα Πατέρα αποκάλυψε την λαχτάρα που βίωσε το Σαββατοκύριακο στο ίδιο της το σπίτι και το πόσο τρομοκρατημένη και απροστάτευτη ένιωσε.

Την ώρα της στήλης της, λέγοντας τα ζώδια στον αέρα της Φαίης Σκορδά, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές αλλά και τους συνεργάτες της ένα απίστευτο περιστατικό που βίωσε στο εξοχικό της σπίτι, το οποίο και επισκέφθηκε το διήμερο.

Όλα όσα αποκάλυψε η Λίτσα Πατέρα στο Πρωινό για την διάρρηξη στο σπίτι της

«Πήγα το Σαββατοκύριακο στο εξοχικό μου. Ανοίγω την πόρτα, απέναντι είναι μπαλκονόπορτα και θάλασσα. Ανοίγω λοιπόν και βλέπω τη μπαλκονόπορτα ανοιχτή. Λέω "κάποιος μπήκε μέσα, τι έχει γίνει", έχω ανατριχιάσει και τώρα που το λέω.Μου έλειπε μόνο μία τοστιέρα και δύο μαχαίρια. Καλά λέω, μπήκε για να πάρει μια τοστιέρα;. Δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα. Τελικώς ανακαλύψαμε ότι μάλλον είχα ξεχάσει το παράθυρο ανοιχτό, κάποιος που δούλευε εκεί γύρω, μπήκε μέσα, ήπιε νερό, πήρε την τοστιέρα κι έφυγε», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή αστρολόγος.

Της αποκαλύψεως, φαίνεται πως ήταν σήμερα το Πρωινό αφού και η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είχε επισκεφθεί τσιγγάνα που της είπε το φλιτζάνι! Δείτε εδώ τι ανέφερε

Δείτε στο βίντεο την αποκάλυψη και τις σημερινές προβλέψεις των ζωδίων από την Λίτσα Πατέρα:

Λίτσα Πατέρα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με μαύρα γυαλιά! Έπεσαν πάνω της οι φωτογράφοι!

Οι φωτογράφοι έπεσαν πάνω στην Λίτσα Πατέρα μόλις την εντόπισαν σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση της με μαύρα γυαλιά ηλίου! Η γνωστή αστρολόγος βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων να κάνει την βόλτα και τα ψώνια της με χαλαρή και ξέγνοιαστη διάθεση!

Η Λίτσα Πατέρα δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις κι έτσι κάθε φορά που την πετυχαίνουν κάπου οι φωτογράφοι κάνουν χαμό για ένα κλικ της! Η ίδια αν και ήταν μέσα στο εμπορικό κέντρο δεν έβγαλε τα γυαλιά ηλίου της, πιθανόν για να μην την αναγνωρίσει ο κόσμος. Φορούσε ένα πολύχρωμο πουλόβερ και ένα μακρύ παλτό. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και την αποθανάτισε σε χαλαρές στιγμές!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Λίτσα Πατέρα εμπορικό κέντρο

Λίτσα Πατέρα αστρολόγος ψώνια