Η Ελένη μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα που τη... βασανίζει

Έκανε την αποκάλυψη on air

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Ελένη μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα που τη... βασανίζει

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα που τη "βασανίζει" εδώ και χρόνια, και ελπίζει πως θα καταφέρει να το αντιμετωπίσει φέτος το καλοκαίρι που θα βγει σε διακοπές.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει πως έχει μεγάλη άνεση με τους τηλεθεατές της και μπορεί να τους εκμυστηρευθεί τα πάντα. Άλλωστε, η πολύχρονη εμπειρία της στον χώρο της τηλεόρασης, της έχει επιτρέψει να χειρίζεται τον λόγο και την κάμερα με τον καλύτερο τρόπο.

Πολύ συχνά λοιπόν εξιστορεί περιστατικά από την καθημερινότητά της, ενώ άλλες φορές μοιράζεται τις σκέψεις της με το κοινό της. Σήμερα για παράδειγμα, αναφέρθηκε σε ένα απίστευτο περιστατικό με την μικρή Μαρίνα. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε.

Αυτό είναι το πρόβλημα που "βασανίζει" την Ελένη Μενεγάκη

Στη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στους τηλεθεατές της πως αντιμετωπίζει πρόβλημα και δεν μπορεί να κοιμηθεί μέχρι αργά. Ξυπνάει πολύ χωρίς ακόμα και το Σαββατοκύριακο, ωστόσο πιστεύει πως στις διακοπές της, ίσως καταφέρει να το περιορίσει λίγο και να αξιοποιήσει λίγο καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο της.

«Θέλω να δω πότε θα το κάψω το Κορδελιό στον ύπνο. Θέλω πραγματικά να δω μέχρι πού μπορώ να φτάσω. Έχω το σύνδρομο του Τάσου. Ξυπνάω ό,τι και να γίνει το πρωί. Το Σαββατοκύριακο το ζορίζω για να μείνω ξάπλα, αλλά το καλοκαίρι μου τρώει καιρό για να πω ότι δεν θα ξυπνήσω χάραμα.

Το μάτι θα ανοίξει ακόμα κι αν μείνω στο κρεβάτι. Από ένα σημείο και μετά θα φτάσω και μέχρι τις 09:00, μεγάλη επιτυχία!

Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψη για προσωπική ζωή

Θέλω να δω θα ξαναφτάσω στα μαθητικά μου χρόνια; Που έλεγε η μάνα μου "Τι θα γίνει ρε παιδάκι μου; Είσαι ζωντανή; 12 η ώρα, άνοιξε τα μάτια σου"», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη.