Ο Μπέλλος "καρφώνει" τη Μαρία - «Έχει μεγάλη έπαρση και μόλις έφυγα έμαθα ότι...»

Μεγάλη αποκάλυψη για το ζευγάρι του MasterChef

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Μπέλλος

Ο Δημήτρης Μπέλλος έδωσε μερικές απαντήσεις σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων δε δίστασε να "καρφώσει" τη Μαρία, για τη μεγάλη έπαρση που δείχνει μέσα στο παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε πως έμαθε τι ακριβώς έγινε στο σπίτι όταν έφυγε.

Ο επίδοξος σεφ αποχώρησε από το διαγωνισμό την περασμένη εβδομάδα, και άφησε πίσω του τη Μαρία. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι και όπως όλα δείχνουν, συνεχίζουν να είναι μαζί ακόμα και σήμερα.

Παράλληλα, μίλησε ανοιχτά και για την πλαστική επέμβαση που έκανε. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε.

Δημήτρης Μπέλλος Μαρία Μπέη

Αυτό το "καρφί" έριξε ο Μπέλλος για τη Μαρία

«Στην κουζίνα μου δεν θα έπαιρνα ποτέ τον Ηλία, τον Γιώργο και τη Μάρλεν γιατί πολύ απλά δεν τους εμπιστεύομαι. Δεν αξίζει στον Ηλία κάποια ικανοποίηση, είχε 17 χιλιάδες προσπάθειες και πάντα αποτύγχανε. Δεν άξιζε και κάτι παραπάνω. Και καλός μάγειρας να είναι δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ μαζί του. Δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ πλέον.

Η Μαρία έκλαιγε μισή ώρα αφού έφυγα και μετά έμαθα ότι δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ. Μια χαρά τα πάω στις σχέσεις μου. Στις κάμερες φαινόταν ότι άφηνα τη Μαρία να λέει ότι θέλει για να μη δώσω συνέχεια και να φύγουμε να πάμε στο σπίτι να της τα πω εκεί και να την ταρακουνήσω λιγάκι ότι… ξεκόλλα λίγο, ξεκαβάλα. Σίγουρα η Μαρία έχει τεράστια έπαρση.

Από τη μία το αξίζει, αλλά από την άλλη πρέπει να είσαι λίγο ταπεινός και να μην το λες εσύ.

Άσε τους άλλους να το πουν, αν το αξίζεις. Μικρή είναι, θα μεγαλώσει και θα στρώσει. Δεν ισχύει ότι σπαταλούσα την ενέργειά μου στη Μαρία και γι’ αυτό έφυγα. Είχα τη Μαρία, το στήριγμά μου και με βοήθησε κιόλας. Την βοήθησα μαγειρικά, της έδωσα τα φώτα μου, πιστεύω ότι δεν θα είχε φτάσει τόσο ψηλά», είπε ο Δημήτρης Μπέλλος.