Βούρκωσε στην εκπομπή της η Αντελίνα Βαρθακούρη - Τα λόγια που την συγκίνησαν

Υπέροχο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βούρκωσε στην εκπομπή της η Αντελίνα Βαρθακούρη - Τα λόγια που την συγκίνησαν

Στη σημερινή της εκπομπή, η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και βούρκωσε με μία υπέροχη κίνηση που είδε. Τα λόγια που ειπώθηκαν από έναν από τους παίκτες, τη συγκίνησαν τόσο που δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά της.

Λίγο μετά το τέλος του σημερινού παιχνιδιού, και έχοντας κερδίσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ο αρχηγός της ομάδας που διαγωνιζόταν αποφάσισε να κάνει μία κίνηση που δεν περίμενε κανείς.

Να σημειώσουμε πως τις προηγούμενες μέρες, η Αντελίνα Βαρθακούρη είχε απαντήσει στις αρνητικές κριτικές που δέχεται. Δείτε εδώ όλα όσα είχε πει για την εκπομπή της.

Ζήτησε λοιπόν την προσοχή όλων και έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του. Μόλις είδε η Αντελίνα Βαρθακούρη τη συγκεκριμένη κίνηση δεν συγκράτησε τα δάκρυά της και ευχήθηκε στο ευτυχισμένο ζευγάρι να έχει μόνο έρωτα στη ζωή του από εδώ και πέρα.

Πέρα από την Αντελίνα βέβαια, συγκινήθηκαν και όλοι οι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι έσπευσαν να πανηγυρίσουν μαζί με το ζευγάρι.

Οι αλλαγές που θα κάνει η Αντελίνα Βαρθακούρη στην εκπομπή της

Πρόκειται να δούμε αλλαγές στην εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη; Μέσα από την εκπομπή «Έλα χαμογέλα» έγινε γνωστή η απόφαση που λέγεται πως πήρε ο ALPHA για να ανέβουν τα νούμερα που σημειώνει στην τηλεθέαση.

Όπως έκανε γνωστό ο Αλέξης Μίχας μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, οι άνθρωποι του σταθμού αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κάποιες αλλαγές αν τα νούμερα τηλεθέασης παραμείνουν χαμηλά και... μονοψήφια.

Αντελίνα Βαρθακούρη εκπομπή ALPHA τηλεθέαση

«Μικρή περίοδος χάριτος στην Αντελίνα Βαρθακούρη, εάν η εκπομπή δεν τραβήξει και παραμείνει σε μονοψήφια νούμερα, η πρώτη κίνηση που θα κάνει η τηλεόραση του Alpha είναι αλλαγή ζώνης της εκπομπής…. Το concept αυτό είναι και για του χρόνου… Το συμβόλαιο όμως της Αντελίνας Βαρθακούρη δεν αναφέρει συγκεκριμένη εκπομπή, είναι μέχρι το επόμενο καλοκαίρι επομένως μπορεί να αλλάξει concept» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.