«Έριξε» το Instagram η Αθηνά Οικονομάκου με το φλοράλ μπικίνι της

Η πιο "καυτή" εμφάνιση!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έριξε» το Instagram η Αθηνά Οικονομάκου με το φλοράλ μπικίνι της

Η Αθηνά Οικονομάκου κατάφερε για ακόμα μία φορά να "ρίξει" το Instagram με τη μοναδική φωτογραφία που ανέβασε, στην οποία ποζάρει με το υπέροχο φλοράλ μπικίνι της στην παραλία. Στιλάτη όπως πάντα, η αγαπημένη ηθοποιός άναψε "φωτιές" με την εμφάνισή της.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει ένα από τα πιο αξιοζήλευτα σώματα της ελληνικής showbiz και όχι άδικα, αφού φροντίζει να προσέχει τη διατροφή της, και να γυμνάζεται για να κρατάει τη σιλουέτα της.

Μάλιστα, η ίδια είχε αποκαλύψει και ποια είναι η γυμναστική που επιλέγει να κάνε κάθε μέρα για να παραμένει σε φόρμα. Δείτε εδώ το πρόγραμμά της και ακολουθήστε τη συμβουλή της.

Αυτό είναι το φλοράλ ολόσωμο μαγιό της Αθηνάς Οικονομάκου

Με τη θερμοκρασία να έχει πιάσει "κόκκινο", η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να δροσιστεί για λίγο, και για το λόγο αυτό, επέλεξε να πάει στην παραλία και να απολαύσει τον ήλιο.

Το μαγιό που επέλεξε να φορέσει είναι από τη νέα συλλογή του Project Soma και η αλήθεια είναι πως μόλις το είδαμε, το ζηλέψαμε για τα καλά!

Με "καυτό" μαγιό πόζαρε και πριν από λίγο καιρό στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και με κάθε φωτογραφία της κάνει χαμό. Όπως σε αυτή που την είδαμε να ποζάρει με ένα καυτό μπικίνι. Το σώμα της χωρίς ρετούς και φίλτρα είναι απίστευτο.

Τις προηγούμενες μέρες, η Αθηνά Οικονομάκου βρισκόταν στους γονείς της για να τους δει, ενώ απόλαυσε και τις βουτιές της στην θάλασσα. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια απίθανη φωτογραφία με το μαγιό της.

Η ίδια πόζαρε με θέα τη θάλασσα και το κορμί της είναι απίστευτο. Έχει κοιλιακού φέτες, καθώς κάνει καθημερινά push ups, ενώ δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας. Δείτε ωστόσο και τις φωτογραφίες με τον μπαμπά της από το πανέμορφο Γύθειο.

Αθηνά Οικονομάκου μαγιό σώμα