Ξέσπασε on camera η Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Δεν το θεωρείτε άκομψο;»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε on camera η Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Δεν το θεωρείτε άκομψο;»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε on camera, με αφορμή ένα σχόλιο που έκαναν οι ρεπόρτερ για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη. Το πανέμορφο μοντέλο σχολίασε πως η κίνησή τους ήταν τουλάχιστον άκομψη.

Το μοντέλο εμφανίστηκε σε εκδήλωση στο πλευρό του καλού της φίλου, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος κλήθηκε να μιλήσει για τον χωρισμό του με τη Μαρία Καλάβρια.

Αφού λοιπόν αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις του με την πρώην του, δείτε εδώ, ρωτήθηκε αν είναι όντως σε σχέση με την Ιωάννα Τούνη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη εκνευρισμός

«Όταν παίρνεις τηλέφωνο σαν δημοσιογράφος να ρωτήσεις εάν όντως ισχύει κάτι και δεν ισχύει, όταν έχεις πάρει εμένα δηλαδή και σου απαντάω πως είναι επαγγελματικό και δεν τίθεται θέμα να το γράψεις, γράφεις από κάτω μια τέτοια λεζάντα», απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ωστόσο δεν το άφησε εκεί και έσπευσε να την "πει" στους δημοσιογράφους για την ερώτηση που έκαναν στον φίλο της, ειδικά από τη στιγμή που συνόδευε μία άλλη κοπέλα στο πλευρό του.

Το on camera ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Δεν θεωρείτε ότι είναι λίγο άκομψο, όταν ένας άντρας συνοδεύει μια γυναίκα, να τον ρωτάτε για κάποια άλλη; Ας σταματήσει αυτός ο κίτρινος τύπος και συμβαίνει από συγκεκριμένα άτομα και προφανώς γίνεται εσκεμμένα. Ας σταματήσει αυτό».

Πριν από λίγο καιρό, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε ανεβάσει μία φωτογραφία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Με σκοπό να πει τα χρόνια πολλά στον καλό της φίλο, Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη θυμήθηκε τη στιγμή κατά την οποία είχαν γνωριστεί, σε μία φωτογράφιση με εσώρουχα, πάνω σε ένα ζευγάρι.

Μιας και είπαμε ωστόσο για την Δήμητρα Αλεξανδράκη, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξετε μια ματιά και στην αποκάλυψη που έκανε. Δείτε την εδώ και θα σας πέσουν τα μαλλιά!

«Χρόνια πολλά Δημητράκο μου! Πριν 10 χρόνια γνωριστήκαμε σε ένα κρεβάτι. Φιλαράκι μου γλυκό να έχεις υγεία και ό,τι καλύτερο γιατί το αξίζεις…», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στη φωτογραφία που κοινοποίησε.

Αυτή είναι η κοινή φωτογραφία της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Δήμητρα Αλεξανδράκη Next top model