«Πυρά» κατά της Βίκυς Κάβουρα - «Ας μην έκανε δηλώσεις...»

Ποιος την κατηγορεί;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πυρά» κατά της Βίκυς Κάβουρα - «Ας μην έκανε δηλώσεις...»

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εξαπέλυσε μερικά "πυρά" κατά της Βίκυς Κάβουρα, για την αποχώρησή της από την παράστασή του και την απόφασή της να κάνει δηλώσεις on camera πριν καλά καλά μιλήσει μαζί του.

Ο γνωστός σκηνοθέτης εμφανίστηκε σήμερα στο Πρωινό και αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών, το οποίο δεν είναι άλλο από τις δηλώσεις που έκανε η Βίκυ Κάβουρα για την συμμετοχή της στην παράστασή του, «Το κλουβί με τις τρελές».

Ο ίδιος, ξεκαθάρισε πως δεν θα έπρεπε να έχει κάνει δηλώσεις από τη στιγμή που δεν είχε αποφασίσει τι θα κάνει με την παράσταση, ενώ πέταξε και ένα "καρφί" καθώς η ηθοποιός σχολίασε πως ο ρόλος της ήταν μικρός.

Θυμίζουμε πως μικρή ένταση είχε δημιουργηθεί και πριν από λίγο καιρό ανάμεσα στην Άσπα Τσίνα και τη Βίκυ Κάβουρα. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Βίκυ Κάβουρα παράσταση

Αυτά είναι τα "πυρά" που εξαπέλυσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά της Βίκυς Κάβουρα

«Η Βίκυ Κάβουρα μου ζήτησε να μην παίξουν οι δηλώσεις γιατί δεν είχε ακόμα διαβάσει το κείμενο και ήθελε να σιγουρευτεί ότι της ταιριάζει ο ρόλος. Παρόλα αυτά, εγώ το κείμενο της το είχα στείλει μια βδομάδα πριν στο μέιλ της. Δεν το είδε, δεν το διάβασε, δεν ξέρω...

Μας είπε πως ήταν μικρός ο ρόλος σε σχέση με αυτό που περίμενε. Μου είπε ότι θα το φτιάξουμε και θα συμπληρώσουμε τα κείμενα και θα είμαστε καλά. Και αυτό περίμενα», είπε μεταξύ άλλων ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Τι είπε η Βίκυ Κάβουρα για τις δηλώσεις που έκανε

«Ζήτησα από την παραγωγή να μην παίξουν οι δηλώσεις μου πριν αποφασίσω αν τελικά θα συμμετέχω στην παράσταση. Ήταν μια πρώτη συνάντηση, δεν είχα διαβάσει ούτε το κείμενο. Δεν έχω αποφασίσει, ούτε υπογράψει ακόμα. Και είναι πολύ πιθανό να αποφασίσω τελικά να μην είμαι στην παράσταση αυτή», έγραψε το μήνυμα που έστειλε η Βίκυ Κάβουρα.