MasterChef: Η ατάκα της Μαρίας που θα συζητηθεί - «Έχουν φάει κόλλυβα από εμένα...»

«Κάρφωσε» όλους τους συμπαίκτες της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Η ατάκα της Μαρίας που θα συζητηθεί -  «Έχουν φάει κόλλυβα από εμένα...»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Μαρία Μπέη δε δίστασε να πει μία ατάκα, η οποία θα συζητηθεί, μιας και σχολίασε τη συνταγή με κόλλυβα που είχε φτιάξει στην οντισιόν της, ξεκαθαρίζοντας πως από εκείνη τη μέρα, όλοι οι συμπαίκτες της έχουν φάει κόλλυβα από εκείνη.

Όταν είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στον διαγωνισμό, η Μαρία είχε φτιάξει μία πολύ ιδιαίτερη συνταγή με κόλλυβα, η οποία είχε παραξενέψει ιδιαίτερα τους κριτές.

Η Μαρία έκανε μία φιλότιμη προσπάθεια στο τεστ δημιουργικότητας και έτσι πήρε την ευκαιρία για να μαγειρέψει ξανά στην επόμενη δοκιμασία, ωστόσο δεν πέρασε απευθείας στον τελικό. Μαζί της και ο Σταύρος Βαρθαλίτης ο οποίος κατάφερε να παραμείνει.

Ενώ μαγείρευε, σχολίαζε τον Σταυρή ο οποίος την παρακολουθούσε από τον εξώστη, και δεν την βοηθούσε ιδιαίτερα αφού είχε αφοσιωθεί στον φίλο του.

Αυτή ήταν η ατάκα της Μαρίας Μπέη για τα κόλλυβα

Μιλώντας στη συνέχεια στις κάμερες, η Μαρία αποκάλυψε πως ο λόγος για τον οποίο είχε αποφασίσει να μαγειρέψει κόλλυβα στην οντισιόν της, ήταν ξεκάθαρα συμβολικός, μιας και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να "θάψει" 22 συμπαίκτες της.

Μη χάσετε επίσης, την αποκάλυψη που έκανε ο Δημήτρης Μπέλλος μετά την αποχώρησή του από το MasterChef, για την πλαστική επέμβαση που έχει κάνει.

Η ατάκα που είπε ο Μπέλλος για τη Μαρία μετά την αποχώρησή του από το MasterChef

«Στην κουζίνα μου δεν θα έπαιρνα ποτέ τον Ηλία, τον Γιώργο και τη Μάρλεν γιατί πολύ απλά δεν τους εμπιστεύομαι. Δεν αξίζει στον Ηλία κάποια ικανοποίηση, είχε 17 χιλιάδες προσπάθειες και πάντα αποτύγχανε. Δεν άξιζε και κάτι παραπάνω. Και καλός μάγειρας να είναι δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ μαζί του. Δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ πλέον.

Η Μαρία έκλαιγε μισή ώρα αφού έφυγα και μετά έμαθα ότι δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ. Μια χαρά τα πάω στις σχέσεις μου. Στις κάμερες φαινόταν ότι άφηνα τη Μαρία να λέει ότι θέλει για να μη δώσω συνέχεια και να φύγουμε να πάμε στο σπίτι να της τα πω εκεί και να την ταρακουνήσω λιγάκι ότι… ξεκόλλα λίγο, ξεκαβάλα. Σίγουρα η Μαρία έχει τεράστια έπαρση.

Από τη μία το αξίζει, αλλά από την άλλη πρέπει να είσαι λίγο ταπεινός και να μην το λες εσύ.

Άσε τους άλλους να το πουν, αν το αξίζεις. Μικρή είναι, θα μεγαλώσει και θα στρώσει. Δεν ισχύει ότι σπαταλούσα την ενέργειά μου στη Μαρία και γι’ αυτό έφυγα. Είχα τη Μαρία, το στήριγμά μου και με βοήθησε κιόλας. Την βοήθησα μαγειρικά, της έδωσα τα φώτα μου, πιστεύω ότι δεν θα είχε φτάσει τόσο ψηλά», είπε ο Δημήτρης Μπέλλος.