MasterChef: Αυτή είναι η δυάδα του τελικού

Ανακοινώθηκαν και επίσημα τα ονόματα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Αυτή είναι η δυάδα του τελικού

Λίγο πριν το τέλος του σημερινού επεισοδίου του MasterChef, οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν και επίσημα ποια είναι η δυάδα του μεγάλου τελικού. Παράλληλα, είδαμε και την τελευταία αποχώρηση για φέτος η οποία συνοδεύτηκε από πολλά κλάματα!

Ο Σταυρής ήταν αυτός που κατάφερε να κερδίσει το εισιτήριο για τον τελικό, ήδη από το τεστ δημιουργικότητας, μαγειρεύοντας ένα εξαιρετικό γλυκό.

Μαρία και Σταύρος ρίχτηκαν και πάλι στη μάχη προκειμένου να αναδειχθεί ο δεύτερος φιναλίστ του διαγωνισμού. Η δοκιμασία αντιγραφής πιάτου ήταν αρκετά δύσκολη, ωστόσο και οι δύο προσπάθησαν να κάνουν πολύ φιλότιμες προσπάθειες.

Μη χάσετε επίσης, την αποκάλυψη που έκανε ο Δημήτρης Μπέλλος μετά την αποχώρησή του από το MasterChef, για την πλαστική επέμβαση που έχει κάνει.

Αυτός ο παίκτης πέρασε στον τελικό

Τελικά, το πιάτο του Σταύρου Βαρθαλίτη ήταν αυτό που εντυπωσίασε περισσότερο τους κριτές. Η Μαρία χρειάστηκε να αποχωρήσει, ωστόσο λίγο πριν φύγει δέχθηκε μία πρόταση από τον Πάνο Ιωαννίδη για να πάει να μαγειρέψει στο μαγαζί του.

Νωρίτερα, η Μαρία είχε πετάξει μία απίστευτη ατάκα για τους συμπαίκτες της στο MasterChef

Όταν είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στον διαγωνισμό, η Μαρία είχε φτιάξει μία πολύ ιδιαίτερη συνταγή με κόλλυβα, η οποία είχε παραξενέψει ιδιαίτερα τους κριτές.

Η Μαρία έκανε μία φιλότιμη προσπάθεια στο τεστ δημιουργικότητας και έτσι πήρε την ευκαιρία για να μαγειρέψει ξανά στην επόμενη δοκιμασία, ωστόσο δεν πέρασε απευθείας στον τελικό. Μαζί της και ο Σταύρος Βαρθαλίτης ο οποίος κατάφερε να παραμείνει.

Ενώ μαγείρευε, σχολίαζε τον Σταυρή ο οποίος την παρακολουθούσε από τον εξώστη, και δεν την βοηθούσε ιδιαίτερα αφού είχε αφοσιωθεί στον φίλο του.

Αυτή ήταν η ατάκα της Μαρίας Μπέη για τα κόλλυβα

Μιλώντας στη συνέχεια στις κάμερες, η Μαρία αποκάλυψε πως ο λόγος για τον οποίο είχε αποφασίσει να μαγειρέψει κόλλυβα στην οντισιόν της, ήταν ξεκάθαρα συμβολικός, μιας και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να "θάψει" 22 συμπαίκτες της.