Ευχάριστα νέα για τη Σοφία Μαριόλα και τον Στράτο Τζώρτζογλου - Μετακόμισαν σε νέο σπίτι

Έχει μοναδική θέα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τη Σοφία Μαριόλα και τον Στράτο Τζώρτζογλου - Μετακόμισαν σε νέο σπίτι

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον Στράτο Τζώρτζογλου και τη Σοφία Μαριόλα, οι οποίοι έκαναν γνωστό μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, πως μετακόμισαν σε ένα νέο σπίτι με θέα στην Ακρόπολη.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι βιώνει την κάθε μέρα με πολύ έρωτα και δεν θέλει να το κρύβει ούτε λεπτό. Καθημερινά και οι δυο τους φροντίζουν να ανεβάζουν ένα σωρό στιγμιότυπα από τη ζωή τους και να ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους για τις δραστηριότητές τους.

Αυτό είναι το νέο σπίτι του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα

Το βράδυ της Δευτέρας, ο γοητευτικός ηθοποιός και η κούκλα σύζυγός του – αφού κατάφεραν να μετακομίσουν και να φέρουν όλα τους τα πράγματα στο νέο σπίτι – απόλαυσαν ένα άκρως ρομαντικό δείπνο με την καλύτερη θέα, ενώ εκπληκτική ήταν και η κίνηση που είχε κάνει ο ηθοποιός για τα γενέθλια της αγαπημένης του, ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Η θέα από το μπαλκόνι μας, μαζί με ένα ποτήρι κρασί μετά από μια δύσκολη μέρα μετακόμισης άξιζε όμως, τα μάτια μας να χαίρονται κάθε μέρα την Ακρόπολη! Πόλη έρωτας τέλος! Ευγνώμων!» έγραψε η Σοφία Μαριόλα στα social media, αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους το νέο βήμα που έκανε με τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Φωτογραφία από το νέο τους σπίτι ανέβασε και ο Στράτος Τζώρτζογλου:

Η αποκάλυψη του Στράτου Τζώρτζογλου για την απόφαση του να κοινωνήσει στην καραντίνα

«Εγώ κοινώνησα μέσα στην καραντίνα. Πήγαινα κάθε μέρα έξω από μια εκκλησία, στο παραθυράκι, ήμουν μόνος, έβγαζα τις προσευχές της ημέρας… Κάθε μέρα πήγαινα έξω από την εκκλησία και οι πατέρες μου είχαν ανοίξει ένα παραθυράκι και από εκεί κοινωνούσα. Ήμουν μόνος μου και ήταν από τα πιο δυνατά και κατανυκτικά Πάσχα που έζησα», αποκάλυψε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε: «Κοινώνησα την Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο, απ’ έξω από την εκκλησία. Ήταν πολύ σημαντικό. Αισθάνθηκα κάτι πολύ όμορφο. Δεν πρέπει να χάνουμε την πίστη και την εμπιστοσύνη μας».