GNTM 3: Αυτό το πρόσωπο «έκλεισε» για τη θέση της Έλενας Χριστοπούλου - Μελαχρινός και κούκλος

Θα «κάψει» πολλές καρδιές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Αυτό το πρόσωπο «έκλεισε» για τη θέση της Έλενας Χριστοπούλου - Μελαχρινός και κούκλος

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις για τα νέα πρόσωπα που θα ενταχθούν στην ομάδα του 3ου κύκλου του GNTM. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν βρέθηκε και το πρόσωπο που «έκλεισε» για τη θέση της Έλενας Χριστοπούλου. Πρόκειται για έναν άνδρα που είναι μελαχρινός και κούκλος.

Μπορεί ακόμη να μην έχουν γίνει γνωστά μέσα από ανακοίνωση του STAR τα δυο νέα πρόσωπα, ωστόσο στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε γνωστό το όνομα που θα δούμε στη θέση του coach για τα αγόρια.

GNTM 3 θέση Έλενας Χριστοπούλου

Πρόκειται λοιπόν για τον Γιώργο Καράβα, που αρχικά ήταν λεγόταν πως θα πάρει τη θέση του κριτή. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρόσφατες εξελίξεις που μετέφερε η δημοσιογράφος, το μοντέλο θα βρίσκεται στη θέση της Έλενας Χριστοπούλου.

Να σημειώσουμε πως η Έλενα Χριστοπούλου μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι, «πέταξε» πολλά καρφιά.

Μπορεί να είναι άντρας αυτό που θα πάρει τη θέση της Έλενας Χριστοπούλου ωστόσο, τι συμβαίνει με της Παπαγεωργίου;

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των Κουκου», ο τέταρτος κριτής του GNTM 3, θα είναι γυναίκα και όχι άντρας, όπως είχε συζητηθεί πολύ έντονα μέχρι τώρα. Η πολυπόθητη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θα πάει και πάλι σε γυναικεία χέρια.

Από τη στιγμή που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε γνωστή την αποχώρησή της από το ριάλιτι μοντέλων, έχει γίνει πολύς λόγος σχετικά με το ποιος είναι αυτός που θα πάρει τη θέση της στο πλευρό της Βίκυς Καγιά, του Άγγελου Μπράτη και του Δημήτρη Σκουλού.

Στην αρχή, πολλοί είχαν υποστηρίξει πως στη θέση του μοντέλου πρόκειται να δούμε κάποιον άντρα, προκειμένου να ταιριάζει με το νέο κόνσεπτ το οποίο θα υιοθετήσει το ριάλιτι.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί, ο Γιάννης Πουλόπουλος, ξεκαθάρισε πως ο τέταρτος κριτής θα είναι γυναίκα. Αυτό σημαίνει πως το όνομα του Γιώργου Καραβά δεν είναι ανάμεσα στα υποψήφια πλέον. Δείτε εδώ όλο το σχετικό ρεπορτάζ.

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ της εκπομπής σχολίασε, πως το όνομα του τετάρτου μέλους της κριτικής επιτροπής, πρόκειται να το μάθουμε λίγο μετά το τέλος του MasterChef.