Νικολέττα Ράλλη: Δημοσίευσε φωτογραφία από το μαιευτήριο μετά τη γέννα της κόρης της

Έγινε μαμά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νικολέττα Ράλλη: Δημοσίευσε φωτογραφία από το μαιευτήριο μετά τη γέννα της κόρης της

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Νικολέττα Ράλλη και πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο την κορούλα της, την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο το γεγονός έγινε γνωστό χθες. Πριν λίγες ώρες μάλιστα, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο.

Η Νικολέττα Ράλλη και ο σύντροφός της, Μιχάλης Ανδρούτσος, ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή τους, καθώς η οικογενειακή τους ευτυχίας ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Μπορεί το ζευγάρι να κράτησε κρυφή την είδηση, ωστόσο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ όμορφη φωτογραφία. Συγκεκριμένα, φωτογράφισε και δημοσίευσε το δωμάτιο στο οποίο πέρασε τις πρώτες ώρες αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα της.

Νικολέττα Ράλλη γέννησε μαιευτήριο

Πάθαμε πλάκα ωστόσο και με την αδερφή της Νικολέττας Ράλλη, αφού μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Οι δυο τους ποζάρουν δίπλα δίπλα και η ομοιότητα τους είναι ξεκάθαρη και οι κοπέλες, είναι εξίσου εντυπωσιακές και όμορφες.

Οι φίλοι της Νικολέττας Ράλλη, διοργάνωσαν το πιο γλυκό baby shower λίγο πριν πάει στο μαιευτήριο

Οι φίλοι της Νικολέττα Ράλλη της διοργάνωσαν το πιο γλυκό baby shower. Η ίδια έδειχνε να είναι χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο ευτυχισμένες εγκυμονούσες και όχι άδικα αφού περίμενε όσο τίποτα άλλο να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της βιώνει τους τελευταίους μήνες η Νικολέττα Ράλλη, αφού κράτησε στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί καρπό του ερωτά της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο. Η γλυκιά παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της και είναι πολύ χαρούμενη.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, τα αγαπημένα πρόσωπα της Νικολέττας Ράλλη της επιφύλασσαν μια έκπληξη, αφού διοργάνωσαν το baby shower της.

Η ίδια έλαμπε από ευτυχία και η φουσκωμένη της κοιλίτσα δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί.Δείτε εδώ και πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της λίγο πριν γεννήσει.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Νικολέττα Ράλλη baby shower

Νικολέττα Ράλλη έγκυος