Κατερίνα Τζιάλλα: Συγκλόνισε η μητέρα του αδικοχαμένου Πολίστα - «Παρακαλούσα τον Θεό να...»

Ράγισαν καρδιές τα λόγια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Τζιάλλα: Συγκλόνισε η μητέρα του αδικοχαμένου Πολίστα - «Παρακαλούσα τον Θεό να...»

Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη, τα «Μεσάνυχτα» της Δευτέρας, η Κατερίνα Τζιάλλα, η μητέρα του αδικοχαμένου σε τροχαίο πολίστα. Αποκάλυψε μεταξύ άλλων, τι παρακαλούσε το Θεό να κάνει για το γιο της.

Για πρώτη φορά, η μητέρα του Aδαμάντιου Μαντή που τον περασμένο Νοέμβριο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, μίλησε για τους τελευταίους δραματικούς μήνες μετά το χαμό του παιδιού της.

Παράλληλα, σε μια εξομολόγηση ψυχής, περιέγραψε στην Ελεονώρα Μελέτη το μοιραίο βράδυ που κόπηκε το νήμα της ζωής του γιου της, ενώ εξομολογήθηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματα της. Να σημειώσουμε πως πριν λίγους μήνες η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή έκανε έκκληση στον πρωθυπουργό και είχε ραγίσει καρδιές.

Αδαμάντιος Μάντης μητέρα Μεσάνυχτα

«Οι γιατροί μου είπαν ότι μόνο ο Θεός μπορεί να τον σώσει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Τζιάλλα, προσθέτοντας πως «είχε τόσο σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι που, εάν ζούσε, θα έμενε φυτό και αυτό δεν του άξιζε».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, πολύ ανθρώπινα, η μητέρα του άτυχου πολίστα τόνισε πως «ακόμα αναρωτιέμαι γιατί να φύγει ο γιος μου τόσο άδικα. Το μόνο που ζήτησα από τις φίλες μου, την ημέρα της τελετής, να μην είμαι μπροστά να ακούσω τον ήχο που κάνει το χώμα πάνω στο ξύλο».

«Έκανα το εξάμηνο μνημόσυνο του Αδαμάντιου εν μέσω καραντίνας αλλά ήρθαν οι φίλοι του και ήταν σαν γιορτή» συμπλήρωσε η Κατερίνα Τζιάλλα.

Αυτό είναι ο πόρισμα από τον ιατροδικαστή για τον θάνατο του 21χρονου πολίστα

Πόρισμα που προκαλεί σοκ από τον ιατροδικαστή για τον θάνατο του 21χρονου. Από κακώσεις στο κεφάλι πέθανε ο άτυχος Αδαμάντιος Μαντής, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος .

Από το πόρισμα του ιατροδικαστή, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, προκύπτουν δύο ερμηνείες, στις οποίες οι καταθέσεις αναμένεται να ρίξουν φως: είτε ο άτυχος άνδρας χτύπησε το κεφάλι του στο οδόστρωμα, μετά το ατύχημα, είτε χτύπησε το κεφάλι του στις μπάρες.

Ο 21χρονος δεν φέρει άλλα σοβαρά τραύματα, παρά μόνο στο κεφάλι. Εξάλλου, οι πραγματογνώμονες προβληματίζονται από μία βλάβη στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, η οποία δεν προκλήθηκε από το τροχαίο δυστύχημα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο νεαροί άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο στο αυτοκίνητο και σταμάτησαν στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, ώστε να ελέγξουν τι συνέβαινε.

Το ερώτημα που θα απαντηθεί είναι το εάν αυτή η βλάβη, που έχει εντοπιστεί, προκάλεσε τον θόρυβο, που οδήγησε τους δύο άνδρες στην απόφαση να σταματήσουν στην άκρη.

Πηγή: protothema.gr