Μαρία Μπέη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση της από το MasterChef

Το μακροσκελές κείμενο και η φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Μπέη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση της από το MasterChef

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την χθεσινοβραδινή της αποχώρηση από το παιχνίδι του MasterChef, έκανε η Μαρία Μπέη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H ίδια μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τους τρεις κριτές, αλλά και την εμπειρία της μέσα στο ριάλιτι.

Η Μαρία Μπέη ήταν μια από τις πιο δυνατές παίκτριες μέσα στο παιχνίδι, ενώ είχε αποσπάσει τα πιο θετικά σχόλια από τους κριτές. Μπορεί από την άλλη, να μην είχε ακούσει πολύ καλά λόγια από ορισμένους συμπαίκτες της, ωστόσο, εκείνη με δυναμικό χαρακτήρα και ταλέντο στη μαγειρική, κατάφερε να φτάσει στην τρίτη θέση.

Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Μπέη μετά την αποχώρηση της από το MasterChef

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση πως αποχωρεί από το MasterChef, μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό, η Μαρία Μπέη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της και έγραψε:

«Αγάπη, πάθος, επιτυχίες, αποτυχίες, νεύρα, κούραση, επιμονή, υπομονή, συναγωνισμός , γεύσεις, αγωνία, χαρά, γέλιο, κλάματα, ικανοποίηση, αφοσίωση, δημιουργικότητα, πρόοδος, άγχος μα πάνω από όλα ευγνωμοσύνη. Ευγνωμοσύνη που έζησα αυτό το υπέροχο ενώ ταυτόχρονα και δύσκολο ταξίδι στο σπίτι του Masterchef. Μια εμπειρία ανεπανάληπτη, μια εμπειρία που δεν θα μετανιώσω στιγμή. Πλέον μόνο περήφανη μπορώ να αισθάνομαι για όσα κατάφερα φτάνοντας στην 3η θέση. Μια θέση που κατακτήθηκε πολύ δύσκολα και με πολύ κόπο! Με τη σειρά μου λοιπόν θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα όλους εσάς που με στηρίζατε καθημερινά, όλες τις υπέροχες και τους υπέροχους μικρούς και μεγάλους μου θαυμαστές που μου στέλνατε πάντα την θετική σας ενέργεια και την αγάπη σας ...καθώς και όλο το επιτελείο και την παραγωγή του παιχνιδιού που στάθηκαν δίπλα μου σε όλα @masterchefgr & @starchanneltv. Δυσκολίες που αντιμετώπισα και τίποτα δεν βγήκε προς τα έξω από προβλήματα υγείας μέχρι και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Οι υπέροχοι σεφ μου που στιγμή δεν με άφησαν και πίστεψαν σε εμένα με τον καιρό μου έμαθαν πολλά και το ευχαριστώ είναι λίγο @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas @scontizas @nick.d.thomas. Συνεχίζουμε λοιπόν εδώ στην επόμενη ημέρα με νέα πλάνα τα οποία θα σας αποκαλύψω σε λίγο καιρό μέχρι τότε ας πάρουν μπρος οι κουζίνες για δοκιμές και πολλές ακόμη γεύσεις! Μαρία Μπέη»

Να σημειώσουμε πως απόψε το βράδυ θα παρακολουθήσουμε μέσα από τη συχνότητα του Star τον μεγάλο τελικό του MasterChef. Σταύρος Βαρθαλίτης και Σαυρής Γεωργίου θα «μονομαχήσουν» από τις κουζίνες τους για το χρηματικό έπαθλο και τον τίτλο. Δείτε ποιος είναι ωστόσο, ο νικητής.