MasterChef - Spoiler: Αυτά θα δούμε στο σημερινό τελικό

Σε τι δοκιμασίες θα διαγωνιστούν στο πρώτο μέρος;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef - Spoiler: Αυτά θα δούμε στο σημερινό τελικό

Απόψε θα παρακολουθήσουμε μέσα από τη συχνότητα του STAR, το πρώτο μέρος του τελικού του MasterChef. Η τελική δυάδα έχει βγει και είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης με τον Σταυρή Γεωργίου. Και οι δύο είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο και τον τίτλο.

Απόψε θα δούμε το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού του 4ου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής. Η αρχή των δοκιμασιών θα γίνει στις 9 το βράδυ και θα παρουσιάσουν δύο πιάτα που θα τους φέρουν πιο κοντά στο τρόπαιο.

MasterChef Spoiler τελικός

Οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους δύο ώρες και θα πρέπει να φτιάξουν το τέλειο πιάτο. Σύμφωνα με τα spoilers ο Σταύρος Βαρθαλίτης έχει το προβάδισμα και στις δύο δοκιμασίες.

Να σημειώσουμε πως την περασμένη εβδομάδα αποχώρησε και ο Δημήτρης Μπέλλος. Μετά μάλιστα την έξοδο του από το σπίτι, έκανε απίστευτες αποκαλύψεις για το παιχνίδι. Δείτε όσα είπε εδώ.

Αυτός είναι ο νικητής του MasterChef

Κάπου εδώ το spoiler μάλιστα που είχε κάνει η Φαίη Σκορδά, επιβεβαιώνεται, καθώς ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα είναι αυτός που θα έχει τα πιο δυνατά πιάτα στις δοκιμασίες και τελικά θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του MasterChef.

«Η πρώτη δοκιμασία είναι το αγαπημένο πιάτο. Στη δεύτερη δοκιμασία που είναι μενού αντιγραφής νικητής. Έχουμε δύο ημιτελικούς και τις δύο κερδίζει ο ίδιος και έχουμε και τον τελικό! Ξέρω ότι στο Star σκέφτονταν μέχρι και την τηλεψηφοφορία, σκέφτηκαν όμως ότι συνέβη με το GNTM και έκαναν πίσω…», ανέφεραν στο πάνελ της εκπομπής του Πρωινού.

MasterChef νικητής Σταυρός Βαρθαλίτης

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος μίλησε για πρώτη φορά για την Κατερίνα και τον λόγο που έδωσε την ασυλία στην Μαρία μετά την αποχώρηση του από το MasterChef. Τι αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής. Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε εδώ.