Μαρία Μπέη: «Έσπασε» τη σιωπή της μετά το MasterChef - Η συμπεριφορά της και η σχέση της με τον Μπέλλο

Η αναφορά στη συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Μπέη: «Έσπασε» τη σιωπή της μετά το MasterChef - Η συμπεριφορά της και η σχέση της με τον Μπέλλο

Για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση της από το MasterChef, η Μαρία Μπέη αναφέρθηκε στην συμπεριφορά που είχε μέσα στο παιχνίδι, ενώ έκανε αποκαλύψεις και για τη σχέση της με τον Δημήτρη Μπέλλο.

Η μαγείρισσα, βρέθηκε σήμερα το πρωί καλεσμένη στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» και αναφέρθηκε σε όλα μέσα όσα σημειώθηκαν μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής.

«Νομίζω ότι η συμπεριφορά μου ήταν λίγο λάθος, γιατί έδειχνα έπαρση και όχι αυτοπεποίθηση. Κάπου το έχανα στη συμπεριφορά. Βγαίνοντας και βλέποντας τα επεισόδια, το είδα και εγώ η ίδια, υπήρχαν στιγμές που έλεγα: Μαρία μην πεις άλλα σε παρακαλώ… Απλά ήμουν πολύ υπερβολική στις αντιδράσεις μου, έπρεπε να το πάρω πιο χαλαρά… Το έχασα από τη στιγμή που μπήκαν οι παίκτες...», ανέφερε αρχικά για τη συμπεριφορά της.

Μαρία Μπέη MasterChef

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Μπέη για τη σχέση της με τον Μπέλλο

Όπως είπε η ίδια, ο Δημήτρης Μπέλλος δεν την άφησε λεπτό μόνη της, αφού ήταν στο πλευρό της, ωστόσο πίσω από τις κάμερες.

«O Δημήτρης είπε πως μόνο θετικά τον επηρέαζα. Μου έδωσε πάρα πολύ βοήθεια και τον ευχαριστώ πολύ. Και ψυχολογικό στήριγμα ήταν. Παντόφλα δεν έπεσε ποτέ. Ο Δημήτρης μπροστά στις κάμερες έλεγε “μίλα, μίλα” και όταν πηγαίναμε σπίτι άρχιζε… Η σχέση μας μαζί με τον Δημήτρη βγαίνοντας και βλέποντας τα επεισόδια δεν ήταν αυτό που πραγματικά ήταν. Δεν γκρίνιαζα 24 ώρες το 24ωρο. Δε θα με άντεχε. Έχουμε δουλέψει μαζί με τον Δημήτρη γιατί τα γυρίσματα διακόπηκαν λόγω κορωνοϊού. Προς το παρόν μένουμε Αθήνα» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Μπέη.

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την χθεσινοβραδινή της αποχώρηση από το παιχνίδι του MasterChef, έκανε η Μαρία Μπέη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H ίδια μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τους τρεις κριτές, αλλά και την εμπειρία της μέσα στο ριάλιτι. Δείτε την αναλυτικά εδώ.