Χαρά Βέρρα: Η αποκάλυψη για το ξύλο που έπεσε σε πανηγύρι - «Πάρε και τη μία, πάρε και την άλλη και...»

Μίλησε για αυτό για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρά Βέρρα: Η αποκάλυψη για το ξύλο που έπεσε σε πανηγύρι - «Πάρε και τη μία, πάρε και την άλλη και...»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Χαρά Βέρρα σε συνέντευξη που παραχώρησε και προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου». Μίλησε για το ξύλο που έπεσε σε πανηγύρι την ώρα που τραγουδούσε.

«Έχω πολύ άγχος στο J2US, έχω ρίξει και κλάμα. Μόλις γίνεται η περιστροφή στη σκηνή… κρατάτε ποδαράκια μου! Το σκεφτόμουν 2-3 μήνες για να πάω στο J2US», είπε αρχικά.

Χάρα Βέρρα ξύλο πανηγύρι

Η αποκάλυψη της Χαράς Βέρρα για το ξύλο

Σε ένα πανηγύρι είχαν δύο παρέες το ίδιο νούμερο στη σειρά χορού. Και ποιος θα χορέψει πρώτος; Πάρε και τη μία, πάρε και την άλλη και πάει και το πανηγύρι!

Με την πανδημία ακυρώθηκαν 72 δουλειές. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει πανηγύρι χωρίς χορό.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες για την Χαρά Βέρρα, «έσκασαν» μερικά πολύ δυσάρεστα νέα για την προσωπική της ζωή.

Χαρά Βέρρα: Η απίστευτη αποκάλυψη για τις ίντριγκες στο J2US - «Στην αρχή δεν...»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Χαρά Βέρρα για τις ίντριγκες που σημειώνονται στο «Just the two of us». Η αγαπημένη τραγουδίστρια, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και μίλησε για όλα.

Η Χαρά Βέρρα,παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, πως ήταν αρχικά αρνητική στο να πει το «ναι» στο τραγουδιστικό σόου του OPEN, αλλά την έπεισε ο σύντροφός της.

Χαρά Βέρρα J2US

Πιο συγκεκριμένα, η Χαρά Βέρρα σημείωσε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο Αρτ πως «στην αρχή δεν ήθελα να πάω στο J2US και ο σύντροφος μου με έπεισε. Είναι και πολύ φίλος μου ο Νίκος Κοκλώνης, τον αγαπάω και με αγαπάει»

«Δεν μου αρέσουν οι ίντριγκες που γίνονται μέσα στο παιχνίδι, δεν τις δημιούργησα ποτέ και δεν μου αρέσει αυτό» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η παρτενέρ του Τρύφωνα Σαμαρά στο J2US

«Έχω δυο κόρες, την Κωνσταντίνα και την Γεωργία, μια εγγονή και τον Αύγουστο κλείνω τα 47» τόνισε, με χαμόγελο, η Χαρά Βέρρα σε άλλη ερώτηση.