Η Μαρία Μπέη την "είπε" on air στον Μπέλλο - «Για πες Δημήτρη...»

Τι την ενόχλησε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Μαρία Μπέη την

Η Μαρία Μπέη ήταν σήμερα καλεσμένη «Στην φωλιά των ΚουΚου» και δε δίστασε να την "πει" στον αέρα της εκπομπής στον Μπέλλο, μιας και αποκάλυψε πως ο Δημήτρης έκανε ένα μεγάλο λάθος για εκείνη το οποίο την ενόχλησε.

Η συζήτηση ξεκίνησε όταν η Μαρία κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα λέγονται για εκείνη και τη βοήθεια που δεχόταν στη διάρκεια του παιχνιδιού από τον σύντροφό της.

Μέσα από τις δηλώσεις της παραδέχθηκε πως ποτέ κανείς δεν είχε πει κάτι τέτοιο μπροστά της και γι΄αυτό το λόγο της φάνηκε περίεργο.

Χθες, μέσα από δηλώσεις του ο Δημήτρης, δε δίστασε να σχολιάσει την έπαρση που είχε η Μαρία μέσα στο παιχνίδι. Δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα δήλωσε.

Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος ζευγάρι

«Βλέποντας τα επεισόδια δεν ήξερα ότι οι συμπαίκτες μου έλεγαν πίσω για τη βοήθεια που μου έδινε ο Δημήτρης. Κανένας ποτέ μπροστά μου δεν ήρθε να μου που ότι με βοηθάει ο Δημήτρης. Μου φάνηκε λίγο περίεργο να ακούω τέτοια πράγματα και για μένα και για τον Δημήτρη. Δεν έδωσα σημασία γιατί ξέρω τι πραγματικά συνέβη μέσα στον διαγωνισμό.

Γι΄αυτό το λόγο την "είπε" η Μαρία Μπέη στον Μπέλλο

Στη συνέχεια, η κουβέντα πήγε στο μοιραίο λάθος που έκανε ο Δημήτρης για την Μαρία και συγκεκριμένα για το ζώδιό της.

«Είδα τι είπε ο Δημήτρης για μένα. Έκανε ένα μικρό λαθάκι ο Δημήτρης. Δεν είμαι Υδροχόος, είμαι ιχθύς Δημήτρη μου. Ποια είναι Υδροχόος Δημήτρη; Για πες μου λίγο» είπε η Μαρία απευθυνόμενη στον Δημήτρη Μπέλλο.