Το δημόσιο σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον Γιάννη Λάτσιο - «Του είπα θέλω να...»

Ποια ιστορία θυμήθηκε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το δημόσιο σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον Γιάννη Λάτσιο - «Του είπα θέλω να...»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη δε δίστασε να κάνει ένα δημόσιο σχόλιο για τον Γιάννη Λάτσιο και για το ταξίδι που είχαν κάνει όταν παντρεύτηκαν, με την παρουσιάστρια να περιγράφει ακριβώς τι ήθελε να του ζητήσει.

Όπως κάνει σχεδόν καθημερινά, έτσι και σήμερα, η Ελένη Μενεγάκη "ταξίδεψε" σε ένα νησί της Ελλάδας, και συγκεκριμένα στην πανέμορφη Αμοργό. Συνομιλώντας λοιπόν με την αντιδήμαρχο του νησιού, θέλησε να περιγράψει την πρώτη φορά που επισκέφθηκε αυτόν τον "μαγευτικό" προορισμό.

Συγκεκριμένα, εξήγησε πως όταν είχε παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο, του είχε ζητήσει να πάνε μαζί διακοπές στην Αμοργό, μιας και ήταν ένα ήσυχο και όμορφο νησί.

Με τον Γιάννη Λάτσιο βέβαια, η Ελένη Μενεγάκη είχε πάει και στην Μύκονο. Δείτε τη εδώ στην παραλία με μαγιό το 2008.

Αυτό ήταν το δημόσιο σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον Γιάννη Λάτσιο

«Έχω πολλά χρόνια να πάω. Τι θα έβλεπα τώρα αν ερχόμουν στο νησί μετά από 10 χρόνια; Θα έβλεπα αλλαγές στις παραλίες που απ΄ότι θυμάμαι δεν ήταν αρκετά προσβάσιμες; (...) Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;

Γιατί έχω να έρθω 19 χρόνια στο νησί, με θυμάστε ε; Τότε παντρεύτηκα με τον Γιάννη και του λέω θέλω να πάμε εκεί.
Δύο μακρινά νησάκια είχα βρει, πάντα τέτοιες ήταν οι επιλογές μου, όσο γίνεται πιο ήσυχα», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

Νωρίτερα στην εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία κίνηση που τους άφησε όλους άφωνους

Την ώρα που μιλούσε η Ελένη Μενεγάκη για μακαρόνια και σάλτσες στην κουζίνα με τον σεφ της, είχε ένα ατύχημα. Άνοιξε το κουμπί του φορέματος της και έπεσε μέσα στο μικρόφωνο με αποτέλεσμα να μην ακούγεται η φωνή της.

Όταν συνειδητοποίησε η παρουσιάστρια τι συνέβη ξεκίνησε να το ψάχνει, ενώ το πλάνο έφυγε από πάνω της μέχρι να το βρει.

«Πού πήγε ρε παιδιά το μικρόφωνο; Κάτσε να ψάξω λίγο στον εσωτερικό μου κόσμο, μήπως έχει πέσει. Πού είναι; Πώς βρέθηκε από εκεί εδώ; Βάλτο μου λίγο. Με ακούτε; Τώρα και που με ακούτε έχει πάει 14:23, πάω σε διαφημίσεις. Συγνώμη ρε κορίτσια!», είπε η Ελένη Μενεγάκη, ενώ έσπευσαν να την βοηθήσουν οι συνεργάτες της.

Ελένη Μενεγάκη εκπομπή ALPHA