Δείτε την Ελένη Μενεγάκη με μαγιό στη Μύκονο το 2008

Η σιλουέτα της ήταν πολύ διαφορετική!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δείτε την Ελένη Μενεγάκη με μαγιό στη Μύκονο το 2008

Σας έχουμε βρει μερικές μοναδικές φωτογραφίες, στις οποίες μπορείτε να δείτε την Ελένη Μενεγάκη να ποζάρει με το μαγιό της στην παραλία της Μυκόνου, το 2008, σε διακοπές που είχε πραγματοποιήσει μαζί με τα παιδιά της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι σε κάθε περίπτωση μία πολύ εκρηκτική γυναίκα. Ακόμα και σήμερα, το σώμα της είναι πραγματικά αξιοζήλευτο, κάτι που φαίνεται μέσα από τις καθημερινές της εμφανίσεις στην εκπομπή της καθώς και στις φωτογραφίες της στο Instagram.

Βέβαια δεν είναι τυχαίο που έχει τέτοιο κορμί. Δείτε εδώ την δίαιτα αποτοξίνωσης που ακολουθεί για να κρατάει τη σιλουέτα της.

Οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό από το 2008

Τότε δεν είχε γνωρίσει ακόμα τον Μάκη Παντζόπουλο, μιας και ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο. Στις φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη Μύκονο, φαίνεται η παρουσιάστρια με ένα μπεζ μικροσκοπικό μπικίνι, να απολαμβάνει την αυγουστιάτικη θάλασσα.

Μιας και σας λέμε ωστόσο για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο, δείτε εδώ πόσο κοστίζει μία βραδιά στο ξενοδοχείο του και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Ελένη Μενεγάκη σώμα
Ελένη Μενεγάκη μαγιό

Η πρώτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από τη θάλασσα για φέτος

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από την θάλασσα για φέτος. Η παρουσιάστρια βρίσκεται εκτός Αθηνών και απολαμβάνει την ηλιόλουστη μέρα και τον καλοκαιρινό καιρό που έχει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό πως κάθε Σαββατοκύριακο που δεν έχει εκπομπή φεύγει εκτός Αθηνών. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα του επίγειου παράδεισου της που δεν είναι άλλος από την Άνδρο.

Άλλωστε και την προηγούμενη εβδομάδα που ήταν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η παρουσιάστρια είχε βρεθεί εκεί και είχαν βγει και οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Αυτή την φορά βρέθηκε ξανά στην Άνδρο, όπως υποθέτουμε αφού δεν έχει ανεβάσει την τοποθεσία της και ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία από την θάλασσα.

Με ένα τεράστιο καπέλο και κάποια διακριτικά αξεσουάρ η παρουσιάστρια είναι πιο απλή και πιο όμορφη από ποτέ. Ενώ η χαλάρωση και η ευτυχία της δεν κρύβονται.

Δείτε την ανάρτηση της: