Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος έφυγαν διακοπές! Η πρώτη φωτογραφία

Με κοντό σορτσάκι στο σπίτι της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος έφυγαν διακοπές! Η πρώτη φωτογραφία

Για διακοπές έφυγαν η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μάλιστα, την πρώτη φωτογραφία από την εξόρμηση τους στην όμορφη Άνδρο που είναι το αγαπημένο τους νησί.

Το ζευγάρι πήρε την απόφαση λόγω και του καλού καιρού να πάρει το πρώτο καράβι μετά την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και να περάσουν το τριήμερο στο νησί, κάνοντας τις βουτιές τους στην αγαπημένη τους παραλία και απολαμβάνοντας τις βόλτες στα όμορφα σοκάκια.

Μπορεί η παρουσιάστρια να μην είναι φαν του Instagram όσον αφορά την καθημερινότητα της, ωστόσο πριν από λίγες ώρες θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία της από την Άνδρο, όπου πόζαρε με ένα κοντό τζιν σορτσάκι.

Η Ελένη Μενεγάκη, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, αφού έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το χώρο της τηλεόρασης και να αφιερωθεί στην οικογένεια της.

Δείτε ωστόσο εδώ, ποια είναι η αγαπημένη παραλία της Ελένης Μενεγάκη. Έχει μοιραστεί πολλές φωτογραφίες ης.

Αφορμή για τις διακοπές της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλο ήταν ότι σήμερα θα είναι εκτός του ALPHA

Εκτός ALPHAtv θα βρίσκεται σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, λόγω του Αγίου Πνεύματος που είναι αργία. Η παρουσιάστρια συνηθίζει τις ημέρες αυτές να μην βγαίνει στον αέρα του σταθμού, αλλά να περνάει χρόνο με την οικογένεια της.

Για αυτό λοιπόν, όπως είδαμε τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο πρόγραμμα του ALPHAtv, την θέση της θα πάρει η Ελληνική ταινία «O Δυναστείας», με τον Σωτήρη Μουστάκα.

ALPHAtv Ελένη Μενεγάκη εκπομπή

Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα, μας είχε ευχηθεί «Καλό τριήμερο» μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία της.

Να σημειώσουμε πως, για πρώτη φορά η Ρούλα Κορομηλά, μίλησε ανοιχτά για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση. Δείτε εδώ τι είπε.