Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφία μέσα από την κουζίνα του σπιτιού της

Το βραδινό που μαγείρεψε για την οικογένειά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφία μέσα από την κουζίνα του σπιτιού της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μία φωτογραφία από την κουζίνα του σπιτιού της, όπου μπήκε προκειμένου να μαγειρέψει βραδινό τόσο για εκείνη όσο και για την υπόλοιπη οικογένειά της.

Όπως όλα δείχνουν η μαγειρική έχει γίνει η νέα τέχνη την οποία εξασκεί η αγαπημένη ηθοποιός μιας και καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες από τις νέες λαχταριστές συνταγές που φτιάχνει.

Το χόμπι αυτό ξεκίνησε ενώ βρισκόμασταν ακόμα σε καραντίνα, όταν η Αθηνά Οικονομάκου βρισκόταν διαρκώς στο σπίτι μιας και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις με τα γυρίσματα της σειράς «Έλα στη θέση μου», είχαν προσωρινά παγώσει.

Πέρα από την κουζίνα του σπιτιού της βέβαια, η Αθηνά Οικονομάκου μας έδειξε και τη μοναδική θέα που έχει από το μπαλκόνι της. Δείτε την εδώ και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Πλέον ωστόσο έχει επιστρέψει για τα καλά στη δουλειά και είναι μία full time εργαζόμενη μανούλα. Πρέπει λοιπόν να έχει πάντα στο νου της, τόσο τα επαγγελματικά της, όσο και τη φροντίδα της οικογένειάς της.

Χθες βράδυ, επέστρεψε σπίτι από τη δουλειά και μπήκε στην κουζίνα προκειμένου να ετοιμάσει φαγητό, ενώ δε δίστασε να αστειευτεί και με το πόσες δουλειές πρέπει να κάνει καθημερινά.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου μέσα από την κουζίνα του σπιτιού της

«Καλησπέρα και καλή βραδιά. Μετά από πόσες ώρες δουλειάς πέφτει κάτω ένας άνθρωπος;», σχολίασε στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram.

Αθηνά Οικονομάκου σπίτι

Τις προάλλες βέβαια, η Αθηνά Οικονομάκου μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε ένα λαχταριστό γλυκό

Πριν από μερικές μέρες, η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να ετοιμάσει ένα υπέροχο γλύκισμα για τον γιο της και το προκάλεσε πανικό στο Instagram!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε φωτογραφίες από τη διαδικασία του μαγειρέματος και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι μόλις είδαμε τα insta story που δημοσίευσε η αγαπημένη ηθοποιός μας τρέξανε τα σάλια.

Αθηνά Οικονομάκου μαγειρική