Στην παραλία μαζί ο Βασίλης Σπανούλης με τον Γιώργο Λιάγκα

Η κοινή φωτογραφία και το επικό μήνυμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στην παραλία μαζί ο Βασίλης Σπανούλης με τον Γιώργο Λιάγκα

Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την πολύ καλή μέρα και έτσι πήγαν μαζί στην παραλία για να κάνουν το μπάνιο τους και για να ξεφύγουν λίγο από την ρουτίνα του σπιτιού και της Αθήνας.

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει δείξει πολλές φορές πως είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πολύ τη θάλασσα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι επιλέγει να κολυμπάει ακόμα και τον χειμώνα.

Μάλιστα, πολύ πρόσφατα είχε πάρει τα παιδιά του και είχαν πάει βόλτα με το σκάφος. Δείτε εδώ φωτογραφίες τους.

Σήμερα το μεσημέρι, έχοντας τελειώσει από την εκπομπή του, ο γνωστός παρουσιαστής αποφάσισε να βάλει το μαγιό του και να πάει στην παραλία, όπου συνάντησε τον Βασίλη Σπανούλη. Να σημειώσουμε πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο αφού λόγω κορωνοϊού, οι αθλητικές του υποχρεώσεις έχουν "παγώσει" προσωρινά.

Για το λόγο αυτό αποφάσισε να φύγει για λίγο από το σπίτι και να ευχαριστηθεί τον καλοκαιρινό ήλιο που είχε σήμερα το μεσημέρι.

Αυτή είναι η φωτογραφία από τη συνάντηση του Βασίλη Σπανούλη και του Γιώργου Λιάγκα στην παραλία

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί και μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας δε δίστασε να προσθέσει στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το παρατσούκλι του Βασίλη Σπανούλη, "Kill Bill".

Μπορεί σήμερα να συναντήθηκε με τον Γιώργο Λιάγκα ωστόσο προχθες ο Βασίλης Σπανούλης πήγε για φαγητό με την Ολυμπία Χοψονίδου και την κόρη τους

Πλέον, με τα μαγαζιά να έχουν ανοίξει, ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου θεώρησαν πως έχουν μία καλή ευκαιρία για να αξιοποιήσουν τον ελεύθερό τους χρόνο μαζί με την μπέμπα τους. Άλλωστε, και ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρίσκεται αυτόν τον καιρό στο σπίτι, καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις έχουν "παγώσει" προσωρινά.

Αξίζει οπωσδήποτε να δείτε και φωτογραφίες από τους γιους του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου. Δείτε εδώ πόσο μοιάζουν με τον μπαμπά τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου, που είναι πολύ ενεργή στα social media, ανέβασε μερικές φωτογραφίες με την μπέμπα και τους φίλους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βασίλης Σπανούλης Ολυμπία Χοψονίδου παιδιάΟλυμπία Χοψονίδου κόρη