Οι γιοι του Βασίλη Σπανούλη είναι πιστά αντίγραφά του - Ντυμένοι παρόμοια βγήκαν για ψώνια χωρίς την Ολυμπία Χοψονίδου

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι γιοι του Βασίλη Σπανούλη είναι πιστά αντίγραφά του - Ντυμένοι παρόμοια βγήκαν για ψώνια χωρίς την Ολυμπία Χοψονίδου

Οι γιου του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου εκτός από το ότι έχουν μεγαλώσει και... ψηλώσει αρκετά μοιάζουν και πιστά αντίγραφα του μπαμπά τους αφού ντύνονται σχεδόν παρόμοια!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την... μισή οικογένεια και συγκεκριμένα τους άντρες της οικογένειας αυτής σε μια βόλτα τους στην Γλυφάδα το μεσημέρι της Τετάρτης 10/6! Οι τέσσερίς τους πήγαν στα Public και έκαναν τις αγορές τους ενώ όλοι τους κοίταζαν γιατί πραγματικά η ομοιότητα μεταξύ τους δεν έχει προηγούμενο.

Όλοι ανεξαιρέτως φορούσαν βερμούδες, αθλητικά με ψηλές κάλτσες κι ένα απλό t-shirt. Είναι, επίσης, ολοφάνερο στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr πως τα μικρά κοντεύουν να τον φτάσουν σε ύψος.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες του Βασίλη Σπανούλη με τους γιους του

Βασίλης Σπανούλης δείτε το πρόσωπο των παιδιών του

Βασίλης Σπανούλης παιδιά

Βασίλης Σπανούλης βόλτα με τα παιδιά του

Δείτε εδώ κι ένα βίντεο του Σπανούλη με τους γιους του που είχε ξετρελάνει το διαδίκτυο!

Φτυστή ο Βασίλης Σπανούλης η μικρή κόρη της Ολυμπίας Χοψονίδου - Δείτε το πρόσωπάκι της

Φτυστή ο Βασίλης Σπανούλης η μικρή κόρη της Ολυμπίας Χοψονίδου, δείτε το προσωπάκι της που είναι μια κούκλα. Όλοι της έχουν αδυναμία και αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον μέσα στο σπίτι αφού είναι ο βενιαμίν της οικογένειας.

Το μοντέλο έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της και ειδικά τώρα με την απαγόρευση της κυκλοφορίας και την καραντίνα έχει ακόμη περισσότερο χρόνο να περάσει μαζί τους, παίζοντας στο σπίτι, αλλά και διαβάζοντας τα μαθήματα τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο σύζυγος της, Βασίλης Σπανούλης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και ενωμένη οικογένεια, και παρόλο που στο σπίτι όπως θα δείτε επικρατεί χαμός αφού είναι 6 παιδιά, λατρεύουν τα παιχνιδία τους.

Πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ολυμπία Χοψονίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ίσως την πιο τρυφερή φωτογραφία με την νεογέννητη κορούλα της, η οποία ήρθε στον κόσμο πριν από μερικούς μήνες

Δείτε την ανάρτηση της:

Ολυμπία Χοψονίδου κόρη