Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Παρακολούθησε τον ημιτελικό του MasterChef με την πιο εκλεκτή παρέα

Δεν έχασαν λεπτό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Παρακολούθησε τον ημιτελικό του MasterChef με την πιο εκλεκτή παρέα

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φρόντισε να παρακολουθήσει τον μεγάλο ημιτελικό του MasterChef, που προβλήθηκε στο Star χθες βράδυ και ανέδειξε το ζευγάρι του τελικού, ενώ είχε μαζί του την πιο εκλεκτή παρέα.

Ο γνωστός σεφ ήταν ξεκάθαρα ο πιο αγαπημένος κριτής όλων των διαγωνιζόμενων και για το λόγο αυτό, πολλοί επιλέγουν να τον συναντούν, ακόμα και εκτός της κουζίνας του MasterChef.

Χθες βράδυ, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, επισκέφθηκε τον Διονύση Πρώιο για να δουν μαζί το επεισόδιο του MasterChef και την πολύ σκληρή δοκιμασία μέσα από την οποία προέκυψαν οι δύο διαγωνιζόμενοι που θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Σε περίπτωση που χάσατε το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Με αυτή την εκλεκτή παρέα παρακολούθησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον τελικό του MasterChef

«Χθες βράδυ είδαμε τον ημιτελικό του #masterchefgr με κοκτειλάκι, παρέα με τον μέντορα @chef_koutsopoulosleonidas Άνθρωπος πάνω απ όλα #masterchef #dionysiosproios #leonidaskoutsopoulos #valeagapi #βαλεαγαπη», έγραψε ο Διονύσης στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που πόσταρε με τον μέντορά του.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς από την άλλη βρισκόταν στο εστιατόριό του όπου συναντήθηκε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Είναι ένας άνθρωπος που δεν είναι όπως φαίνεται στην τηλεόραση που είναι αυστηρός. Πήγαινε σε κάθε τραπέζι για να μιλήσει, με το χαμόγελο. Έβγαζε φωτογραφίες σε όποιον του το ζητούσε. Το μαγαζί, έχει ως προτεραιότητα το να είσαι καλά την άλλη μέρα. Έχει εξαιρετικές πίτσες που δεν βάζει μαγιά, βάζει προζύμι», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τη συνάντησή του με τον κριτή του MasterChef.