Ελένη Χατζίδου: Έκανε έκπληξη στον Ετεοκλή Παύλου για τα γενέθλιά του - Δείτε βίντεο

Απίστευτο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Έκανε έκπληξη στον Ετεοκλή Παύλου για τα γενέθλιά του - Δείτε βίντεο

Ο Ετεοκλής Παύλου έκλεισε χθες τα 30 και για να τον ευχαριστήσει, η Ελένη Χατζίδου του έκανε την πιο γλυκιά έκπληξη στα γυρίσματα του J2US. Δείτε παρακάτω, το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Το ζευγάρι δείχνει πως απολαμβάνει το κάθε λεπτό που περνάει ο ένας στο πλευρό του άλλου και όχι άδικα. Και οι δύο είναι τρελά ερωτευμένοι και περιμένουν πως και πως τον θρησκευτικό τους γάμο ο οποίος θα γίνει σε λίγο καιρό.

Η Ελένη Χατζίδου δε θα μπορούσε να μην οργανώσει το καλύτερο για τον αγαπημένο της σύζυγο, και έτσι στα γυρίσματα του J2US, φέρνοντάς του μία τούρτα σκέτη υπερπαραγωγή.

Να σημειώσουμε πως σήμερα ο φακός του YouWeekly.gr "συνέλαβε" το αγαπημένο ζευγάρι μαζί με την κόρη τους. Δείτε τους εδώ!

Αυτό είναι το βίντεο από την έκπληξη που έκανε η Ελένη Χατζίδου στον Ετεοκλή Παύλου

«Πραγματικά μόνο αυτή την τούρτα μπορουσα να σκεφτώ για το αγόρι μου! Μόνο με ως superman μπορουσα να τον σκεφτώ! Κ πάλι χρόνια σου πολλά αγάπη μου!

Υ.Γ: Με διαφορα η καλύτερη τούρτα κ εξωτερικά κ εσωτερικά!!!», έγραψε κάτω από το βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της, η Ελένη Χατζίδου.

Το μήνυμα που έστειλε η Ελένη Χατζίδου για τα γενέθλια του Ετεοκλή Παύλου

Ο Ετεοκλής Παύλου, έκλεισε χθες τα 30 και για το λόγο αυτό, η Ελένη Χατζίδου έσπευσε να του στείλει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα για να του ευχηθεί «χρόνια πολλά».

«Αυτός είναι ο δικός μου ήρωας… Και πόσο τυχερή είμαι που είναι ο άντρας που θα ζήσω μαζί του για μια ολόκληρη ζωή και ο πατέρας της κόρης μου θα τη μεγαλώσει με αρχές κ αξίες. Αυτός λοιπόν ο υπέροχος άντρας σήμερα γίνεται 30 χρόνων!

Ναι ναι τον μεγάλωσα στα χέρια μου. Χρόνια σου πολλά άγγελε μου! Μας κάνεις περήφανους κάθε μέρα. Σ’ αγαπάμε πολύ! Ελένη-Μελίτα Δήμητρα»