MasterChef - Τελικός: Ο Σταύρος Βαρθαλίτης θυμήθηκε την "ταραγμένη" οντισιόν του

Τι θυμάται από εκείνη τη μέρα;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef - Τελικός: Ο Σταύρος Βαρθαλίτης θυμήθηκε την

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, παρακολουθούμε το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού του διαγωνισμού. Στην εισαγωγή που έγινε, ο Σταύρος Βαρθαλίτης δε θα μπορούσε να μην θυμηθεί την "ταραγμένη" οντισιόν του που έδωσε την ποδιά.

Η αντίστροφη μέτρηση για το ριάλιτι μαγειρικής έχει ξεκινήσει. Σήμερα, οι δύο καλοί φίλοι θα έρθουν αντιμέτωποι και θα προσπαθήσουν να φτιάξουν το πιάτο που θα πάρει το απόλυτο δεκάρι.

Πριν ακόμα ξεκινήσει το διαδικαστικό κομμάτι, οι τρεις κριτές ρώτησαν τους διαγωνιζόμενους για τις σκέψεις τους και για το αν περίμεναν να βρεθούν στον τελικό, όταν ήρθαν στην οντισιόν.

Στο μεταξύ χθες είδαμε τον μεγάλο ημιτελικό. Δείτε εδώ πώς τα πήγε στα νούμερα τηλεθέασης απέναντι στις Άγριες Μέλισσες.

Από τη μία ο Σταυρής θέλησε να τονίσει στον Σωτήρη Κοντιζά την υπόσχεση που του είχε δώσει για βελτίωση και από την άλλη, ο Βαρθαλίτης θυμήθηκε την οντισιόν του και το όχι από τον αυστηρό κριτή.

Τότε είχε σχολιαστεί πολύ έντονα η εμφάνισή του μιας και είχε πάει στην οντισιόν με ένα λουλουδάτο πουκάμισο και τα χαρακτηριστικά μπλε γυαλιά του.

Αυτός είναι ο νικητής του MasterChef

Κάπου εδώ το spoiler μάλιστα που είχε κάνει η Φαίη Σκορδά, επιβεβαιώνεται, καθώς ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα είναι αυτός που θα έχει τα πιο δυνατά πιάτα στις δοκιμασίες και τελικά θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του MasterChef.

«Η πρώτη δοκιμασία είναι το αγαπημένο πιάτο. Στη δεύτερη δοκιμασία που είναι μενού αντιγραφής νικητής. Έχουμε δύο ημιτελικούς και τις δύο κερδίζει ο ίδιος και έχουμε και τον τελικό! Ξέρω ότι στο Star σκέφτονταν μέχρι και την τηλεψηφοφορία, σκέφτηκαν όμως ότι συνέβη με το GNTM και έκαναν πίσω…», ανέφεραν στο πάνελ της εκπομπής του Πρωινού.

MasterChef νικητής Σταυρός Βαρθαλίτης

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος μίλησε για πρώτη φορά για την Κατερίνα και τον λόγο που έδωσε την ασυλία στην Μαρία μετά την αποχώρηση του από το MasterChef. Τι αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής. Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε εδώ.