Ανδρέας Φουστάνος: «Δεν ισχύει η φήμη για την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου»

Αποκάλυψε όλα όσα γνωρίζει για το θέμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανδρέας Φουστάνος: «Δεν ισχύει η φήμη για την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου»

Ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων θέλησε να ξεκαθαρίσει, πως η φήμη που έχει κυκλοφορήσει για την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και το πάρτι στη Θεσσαλονίκη, δεν ισχύει.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, κλήθηκε αρχικά να σχολιάσει την υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα και έτσι αναφέρθηκε στις πιθανότητες που έχει η Ιωάννα να δει και πάλι το πρόσωπό της όπως ήταν πριν.

«Το λέω κατηγορηματικά, δεν μπορεί να επανέλθει. Όταν έχεις καταστρέψει το δέρμα του προσώπου ενός ανθρώπου δεν μπορείς να το φτιάξεις, μόνο να κάνεις κάποια μπαλώματα. Θα ζήσεις, επομένως, παραμορφωμένος και ειδικά αν πρόκειται για μια γυναίκα, καταλαβαίνετε ποια είναι η κατάσταση. Καταστρέφεις τον άνθρωπο, λοιπόν, και όποια εικόνα είχες πρέπει να την ξεχάσεις», επεσήμανε στο Open ο Ανδρέας Φουστάνος.

Ανδρέας Φουστάνος - Νατάσα Θεοδωρίδου

Αυτά είπε ο Ανδρέας Φουστάνος για την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου

Αναπόφευκτα το θέμα πήγε στην Νατάσα Θεοδωρίδου, πρώην σύζυγο του Ανδρέα Φουστάνου και στην κόρη της. Ο πλαστικός χειρουργός εξήγησε πως όλα όσα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό δεν είναι τίποτα παραπάνω από απλές φήμες, ενώ έσπευσε να υπερασπιστεί το κορίτσι.

Από τη μεριά του, και ο πατέρας του κοριτσιού πήρε θέση για το θέμα και ξέσπασε για τα ψέματα που ακούγονται. Δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε.

«Ήταν ψέμα, δεν ίσχυε τίποτα. Το κορίτσι ήταν στο Λονδίνο, γύρισε, έκανε ένα τεστ και όπως όλοι οι άνθρωποι έμεινε σε καραντίνα», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός πλαστικός χειρουργός.