MasterChef - Τελικός: Έπος! Όλες οι στιλιστικές επιλογές του Βαρθαλίτη που "τρέλαναν" τους κριτές

Τρελό γέλιο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef - Τελικός: Έπος! Όλες οι στιλιστικές επιλογές του Βαρθαλίτη που

Ένα πραγματικά επικό στιγμιότυπο σημειώθηκε σήμερα, στο πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού του MasterChef, όταν η παραγωγή συγκέντρωσε σε ένα απολαυστικό βίντεο, όλες τις απίστευτες στιλιστικές επιλογές του Σταύρου Βαρθαλίτη που κατάφεραν να "τρελάνουν" τους κριτές.

Πρόκειται για τους παίκτες που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό μαγειρικής, τόσο μέσα από τις μαγειρικές του ικανότητες, όσο και μέσα από τις τρομερές εμφανίσεις του.

Στο μεταξύ χθες είδαμε τον μεγάλο ημιτελικό. Δείτε εδώ πώς τα πήγε στα νούμερα τηλεθέασης απέναντι στις Άγριες Μέλισσες.

Ήδη από την οντισιόν του, ο Σταύρος προκάλεσε εντύπωση στους κριτές μιας και εμφανίστηκε με τα χαρακτηριστικά του μπλε γυαλιά. Στο σημερινό τελικό, υποσχέθηκε να πάρει τον τίτλο του MasterChef στα Άνω Λιόσια και με αφορμή το σχόλιό του αυτό, η παραγωγή έδειξε όλα του τα ντυσίματα που σχολιάστηκαν.

Παράλληλα, έκαναν ένα μοναδικό μοντάζ με όλα τα τραγούδια που ερμήνευσε ενώ μαγείρευε, με όλη την ελληνική δισκογραφία, να περνάει πάνω από τον πάγκο του MasterChef, με τον ίδιο βέβαια να ισχυρίζεται ότι ακούει ξένη μουσική.

Αυτός είναι ο νικητής του MasterChef

Κάπου εδώ το spoiler μάλιστα που είχε κάνει η Φαίη Σκορδά, επιβεβαιώνεται, καθώς ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα είναι αυτός που θα έχει τα πιο δυνατά πιάτα στις δοκιμασίες και τελικά θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του MasterChef.

«Η πρώτη δοκιμασία είναι το αγαπημένο πιάτο. Στη δεύτερη δοκιμασία που είναι μενού αντιγραφής νικητής. Έχουμε δύο ημιτελικούς και τις δύο κερδίζει ο ίδιος και έχουμε και τον τελικό! Ξέρω ότι στο Star σκέφτονταν μέχρι και την τηλεψηφοφορία, σκέφτηκαν όμως ότι συνέβη με το GNTM και έκαναν πίσω…», ανέφεραν στο πάνελ της εκπομπής του Πρωινού.

MasterChef νικητής Σταυρός Βαρθαλίτης

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος μίλησε για πρώτη φορά για την Κατερίνα και τον λόγο που έδωσε την ασυλία στην Μαρία μετά την αποχώρηση του από το MasterChef. Τι αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής. Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε εδώ.