Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Το αστρονομικό ποσό που ξόδεψαν για τη διαμονή τους στον Καναδά

Έγινε η αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Το αστρονομικό ποσό που ξόδεψαν για τη διαμονή τους στον Καναδά

Μία πολύ μεγάλη αποκάλυψη έγινε, για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι και συγκεκριμένα για το αστρονομικό ποσό που ξόδεψαν, στη σύντομη διαμονή τους στον Καναδά, λίγο καιρό μετά την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια.

Το αγαπημένο ζευγάρι προσπαθεί να βρει ακόμα τα πατήματά του μετά την αποχώρησή του από το ασφαλές περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας.

Αφού πέρασαν ένα διάστημα στον Καναδά, οι δυο τους μετακόμισαν στις ΗΠΑ προκειμένου να βρίσκονται κοντά στην μητέρα της ηθοποιού, ωστόσο τα πράγματα γι΄αυτούς δεν είναι πια ιδανικά.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Μέγκαν Μαρκλ πήρε ανοικτά θέση για την υπόθεση του Τζορτζ Φλόιντ. Δείτε εδώ το συγκινητικό μήνυμά της.

Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι σκάνδαλο

Το ευτυχισμένο ζευγάρι είχε προγραμματίσει να κάνει πολλά πράγμα και για το λόγο αυτό, το πολυσυζητημένο Megxit δεν φαινόταν και τόσο κακό όταν ανακοινώθηκε. Όλος ο κόσμος είχε πιστέψει, πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα κατάφερναν να στήσουν τη ζωή τους και μακριά από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ήδη ωστόσο από την ημέρα που άφησαν πίσω το παλάτι, έγινε πολύς λόγος σχετικά με το ποια θα είναι η χώρα που θα τους φιλοξενήσει. Ο Καναδάς, πατρίδα της Μέγκαν Μαρκλ, φάνηκε να είναι η πιο ιδανική λύση για αυτούς, ωστόσο ο κόσμος είχε άλλη άποψη.

Αυτό είναι το ποσό που ξόδεψε η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι στον Καναδά

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το κόστος της προστασίας του ζευγαριού για αυτούς τους δύο μήνες διαμονής αγγίζει τις 56.384,52 δολάρια Καναδά και αφορά το διάστημα μεταξύ 18 Νοεμβρίου 2019 και 19 Ιανουαρίου 2020.

Αντίστοιχο θέμα είχε δημιουργηθεί και όταν οι δυο τους αποφάσισαν να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες. Ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκαθάρισε πως δεν είχε σκοπό να πληρώσει την προστασία τους και εκείνοι με τη σειρά τους, έσπευσαν να του απαντήσουν.