Το Πρωινό: Τίτλοι τέλους για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά - Όσα αποκάλυψε στον αέρα

Αυτός θα είναι ο τελευταίος καλεσμένος της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Πρωινό: Τίτλοι τέλους για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά - Όσα αποκάλυψε στον αέρα

Μια αποκάλυψη - ανακοίνωση θέλησε να κάνει η Φαίη Σκορδά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 για το Πρωινό. Όπως έκανε γνωστό η ίδια, η εκπομπή της ρίχνει τίτλους τέλους σε λίγες εβδομάδες. Δείτε όσα αποκάλυψε.

Συγκεκριμένα, η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και όπως είναι λογικό όλες οι εκπομπές ρίχνουν αυλαία. Μερικές μας λένε οριστικό αντίο, ωστόσο η λαμπερή παρουσιάστρια θα μας υποδεχτεί και τη νέα σεζόν στο κανάλι.

Το Πρωινό Φαίη Σκορδά ΑΝΤ1

Η Φαίη Σκορδά σήμερα το πρωί ανακοίνωσε πως η τελευταία τους εκπομπή θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου. Στο πλατό μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί ένα πάρτι με αγαπημένες επιτυχίες προκειμένου να μας αποχαιρετήσουν.

Στην παρέα τους για να τους διασκεδάσει θα βρίσκεται ο Διονύσης Σχοινάς.

Στο Πρωινό ωστόσο, έγινε και μια απίστευτη αποκάλυψη για την Φαίη Σκορδά. Η λαμπερή παρουσιάστρια, είχε πάει σε τσιγγάνα γιατί ήθελε να της πει το φλυτζάνι. Όπως αποκάλυψε ήταν φίλη της γιαγιά της και την γνώριζαν αφού πήγαινε στο σπίτι της συχνά.

Πρωινό: Έξαλλη η Φαίη Σκορδά - «Μη με ξαναβάλετε εδώ»

Έξαλλη έγινε on air η Φαίη Σκορδά με ένα πλάνο που δεν της άρεσε. «Μη με ξαναβάλετε εδώ» είπε η παρουσιάστρια, λόγω κακού φωτισμού. Η ίδια άρχισε να μεταφέρει το τραπεζάκι στον αέρα της εκπομπής.

Η Φαίη Σκορδά δεν φωτιζόταν καλά και είπε στην καλεσμένη της να τη βοηθήσει να μεταφέρουν το τραπεζάκι σε θέση που να φωτίζεται.

Η Φαίη Σκορδά είπε χαρακτηριστικά: «Κράτα από εκεί! Σας είπα για τα φώτα εδώ! Μη με ξαναβάλετε εδώ, δεν υπάρχει περίπτωση» και άρχισε να μετακινεί το έπιπλο μέχρι που έφτασε σε ένα σημείο του πλατό που όντως είχα καλό φωτισμό! Δείτε ωστόσο, φωτογραφία από το απίστευτο ξενοδοχείο που έμεινε η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος.

Φαίη Σκορδά έξαλλη