Ο πατέρας της Μαριάννας από το MasterChef διαψεύδει την κόρη του και αποκαλύπτει την αλήθεια για την σχέση τους

Ποια η σχέση τους τελικά;

Ο πατέρας της Μαριάννας από το MasterChef διαψεύδει την κόρη του και αποκαλύπτει την αλήθεια για την σχέση τους

Ο πατέρας της Μαριάννας από το MasterChef διαψεύδει την κόρη του και αποκαλύπτει την αλήθεια για την σχέση που έχουν μεταξύ τους, μετά τις σκληρές δηλώσεις που έκανε για εκείνον και αποκάλυψε πως δεν μιλούσαν για χρόνια.

Η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef αποκάλυψε πως οι σχέσεις της με τον πατέρα της, Νίκο Πουλμέντη, δεν είναι καλές και πως μετά από πάρα πολλά χρόνια ασχολήθηκε μαζί της, μέσω των συνεντεύξεων που παραχώρησε. Παράλληλα, η Μαριάννα ανέφερε πως πριν από δυο χρόνια ξεκίνησε να έχει ξανά επαφές μαζί του.

Αποκάλυψη! Αυτές είναι οι σχέσεις της Μαριάννας με τον πατέρα της

Η Νίκος Πουλμέντης, ο οποίος μένει μόνιμα στις ΗΠΑ, απάντησε στις δηλώσεις της κόρης του μέσω της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. Ο γνωστός σεφ θέλησε να δικαιολογήσει τα όσα είπε η κόρη του.

«Αγαπάω το παιδί μου, το στηρίζω. Όποια βοήθεια μου ζήτησε της την έχω δώσει. Και όταν μου ζήτησε να έρθει Αμερική της είπα πως η πόρτα είναι ανοιχτή. Είναι δικαίωμα της αν θέλει να έρθει η όχι. Την καταλαβαίνω πάρα πολύ για το πώς νιώθει, γιατί εγώ αναγκάστηκα όταν η οικονομία της Ελλάδας κατέρρευσε, να έρθω στην Αμερική και να δουλέψω σκληρά και να της στέλνω πάντα τη βοήθειά μου, όποτε τη χρειάζονταν.

Εκτός αυτού, όταν ήμουν στην Ελλάδα η Μαριάννα ερχόταν συνέχεια στο νησί. Ήμουν κοντά στο παιδί μου. Αλλά την καταλαβαίνω πάρα πολύ τη μικρή, γιατί έγινε αυτό που έγινε.

Η προσπάθεια που έκανε η Μαριάννα στο MasterChef μετράει και αυτό θα της δώσει δύναμη να συνεχίσει παρακάτω σε αυτό που αγαπάει. Έχουμε μιλήσει με τη Μαριάννα, είχαμε επαφή όλο αυτό το διάστημα. Πολύ σπάνια μου ζητάει μαγειρικές συμβουλές. Ό,τι χρειαστεί είμαι εκεί» τόνισε ο πατέρας της Μαριάννας.

Δείτε το βίντεο:

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος μίλησε για πρώτη φορά για την Κατερίνα και τον λόγο που έδωσε την ασυλία στην Μαρία μετά την αποχώρηση του από το MasterChef. Τι αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής. Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε εδώ.