Ολυμπία Χοψονίδου: Ο Βασίλης Σπανούλης έβγαλε στη φόρα την ηλικία της - Το έγραψε με μεγάλα γράμματα στον...

Έχει γενέθλια και όλη η οικογένεια έσπευσε να της ευχηθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ολυμπία Χοψονίδου: Ο Βασίλης Σπανούλης έβγαλε στη φόρα την ηλικία της - Το έγραψε με μεγάλα γράμματα στον...

Ο Βασίλης Σπανούλη με μεγάλα γράμματα στον τοίχο του σπιτιού τους και συγκεκριμένα, σε έναν πίνακα, έβγαλε στη φόρα την ηλικία της συζύγου του και μητέρα των 6 παιδιών του, Ολυμπίας Χοψονίδου.

Το μοντέλο σήμερα έχει τα γενέθλια του και από νωρίς όλη η οικογένεια έσπευσε να ευχηθεί με τα πιο όμορφα λόγια και φωτογραφίες από το παρελθόν και όχι μόνο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ολυμπία Χοψονίδου από νωρίς έχει μοιραστεί πολλές αναρτήσεις με τους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα, αναρτήσεις που αρχικά είχαν στους λογαριασμούς τους, τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μέσα από τα social media, έσπευσε να της ευχηθεί και δημόσια η αδερφή της, Βαλέρια. Δημοσίευσε μια φωτογραφία τους από καλοκαιρινές διακοπές, λησμονώντας έτσι τις ξένοιαστες τους στιγμές πριν τον κορωνοϊό.

Ολυμπία Χοψονίδου αδερφή

Από την άλλη και ο σύζυγός της, Βασίλης Σπανούλης δημοσίευσε μια κοινή τρυφερή τους φωτογραφία.

Ολυμπία Χοψονίδου αδερφή

Στην φόρα η ηλικία της Ολυμπίας Χοψονίδου

Στην φόρα βγήκε η ηλικία της Ολυμπίας Χοψονίδου, από μια ζωγραφιά που είχε κάνει στο σπίτι τους ο Βασίλης Σπανούλης. Συγκεκριμένα, το μοντέλο είναι 37 χρόνων και αν δεν το βλέπαμε και μα το έλεγε κάποιος, δεν θα το πιστεύαμε. Δεν της φαίνεται καθόλου!

Ολυμπία Χοψονίδου γενέθλια ηλικία

Πριν λίγες ημέρες, ο Βασίλης Σπανούλης έκανε τις βουτιές του στη θάλασσα μαζί με τον Γιώργου Λιάγκα. Δείτε φωτογραφία τους με μαγιό πάνω στο σκάφος.

Δείτε τι έχει σπουδάσει η Ολυμπία Χοψονίδου

Γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1983 στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας από Έλληνες γονείς ποντιακής καταγωγής, αλλά μεγάλωσε στο Ελευθέριο - Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Έχει 3 αδέλφια. Μόλις τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει σχέδιο μόδας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο και υπήρξε μαθήτρια στο πρακτορείο μοντέλων της Κρίστυς Κρανά.

Τον Απρίλιο του 2006 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Έπειτα, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες.