Ερωτευμένος ο Γιώργος Μαυρίδης - Δείτε το πρόσωπο της συντρόφου του για πρώτη φορά

Άκρως εντυπωσιακή

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ερωτευμένος ο Γιώργος Μαυρίδης - Δείτε το πρόσωπο της συντρόφου του για πρώτη φορά

Ξανά ερωτευμένος ο Γιώργος Μαυρίδης αφού εμφανίστηκε με νέα σύντροφο. Ο γνωστός tattoo artist, και πρώην παρουσιαστής ταξιδιωτικής εκπομπής είναι φουλ ερωτευμένος και μας έδειξε τη νέα σύντροφό του.

Πριν από ένα χρόνο, ο Γιώργος Μαυρίδης έζησε ένα θυελλώδη έρωτα με την παρουσιάστρια και μοντέλο Νικολέττα Ράλλη, που πριν λίγες μέρες έγινε για πρώτη φορά μανούλα αλλά η σχέση τους δεν κράτησε πολύ.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, γιόρτασε πρόσφατα τα 42α γενέθλιά του και οι φίλοι του, τού ετοίμασαν μια όμορφη έκπληξη, που ο ίδιος μας έδειξε μέσω Instagram και παράλληλα μας σύστησε τη νέα σύντροφό του.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, μια όμορφη ξανθιά, που σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο Πρωινό λέγεται Κρίστι και είναι ψυχολόγος και μάλιστα πέρασε μαζί με το Γιώργο την περίοδο της καραντίνας είναι αυτή που παρουσιάζει την τούρτα γενεθλίων στο Γιώργο.

Δείτε το βίντεο:

"Βόμβα" από τον Γιώργο Μαυρίδη: «Έχω στείλει κάποιες προτάσεις και...»

"Βόμβα" από τον Γιώργο Μαυρίδη πως «έχει στείλει κάποιες προτάσεις και περιμένει να του απαντήσουν». Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος έχει πρόβλημα λόγω του κορωνοϊόυ, ωστόσο προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητα του.

Με σύνδεση μέσω Skype βγήκε ο Γιώργος Μαυρίδης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής αποκάλυψε πως έχει κάνει δύο πιλότους για τηλεοπτικές εκπομπές, τους οποίους έχει στείλει στα κανάλια και περιμένει απαντήσεις.

«Έχω στείλει κάποιες προτάσεις και περιμένω απαντήσεις. Λίγο με τσάκισε ο κορωνοϊός, αλλά τι να κάνουμε; Εντάξει, όλα καλά, θα δούμε… Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα. Πρόσφατα ο παρουσιαστής έπεσε και σε βαρύ πένθος.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Μαυρίδη για τις προτάσεις που έχει στείλει

Θα σου πω τι έκανα, θα στο αποκαλύψω, δεν έχω πρόβλημα. Έκανα έναν πιλότο στη Μιανμάρ που έχει να κάνει με σημάδια του σώματος, έχει να κάνει με tattoo, με πολεμικές τέχνες κλπ… Το οποίο διαβάζουν τις ιστορίες πίσω από τα σημάδια στο σώμα ενός ανθρώπου και ταξιδεύω κιόλας στις χώρες. Σε πολύ underground χώρες, σε πολύ “δύσκολες” χώρες. Έκανα αυτόν τον πιλότο, τον έστειλα σε κάποια κανάλια και περιμένω απαντήσεις.

Έκανα κι έναν δεύτερο πιλότο. Πηγαίνουμε και ανακαινίζουμε και φτιάχνουμε διάφορες οργανώσεις που δουλεύουν εθελοντικά, όπως φιλοζωικές, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις. Κάναμε έναν πιλότο στη φιλοζωική της Ξάνθης που έχω υιοθετήσει ένα σκυλάκι από εκεί… Τους ανακαινίσαμε τη φιλοζωική, το κάναμε πιλότο, το στείλαμε κι αυτό. Δύο πρότζεκτ έχω, ελπίζω να βγουν. Αν δεν βγουν, θα τα δείτε στο youtube, κανένα πρόβλημα, είναι και της μόδας τώρα», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δείτε το βίντεο: