MasterChef: Αυτό είναι το όνομα του νικητή

Spoiler «φωτιά» για τον αποψινό τελικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef: Αυτό είναι το όνομα του νικητή

Απόψε το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του MasterChef με τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Σταυρή Γεωργίου να δίνουν «μάχη» για το χρηματικό έπαθλο και και τον τίτλο. Ωστόσο, ένας θα βγει νικητής και έχουμε το όνομα του.

Σύμφωνα λοιπόν με το spoiler που έχει βγει, τα πιο δυνατά πιάτα τα έχει ο Σταύρος Βαρθαλίτης, με αποτέλεσμα να προηγείται της βαθμολογίας και να αφήνει πίσω του τον Σταυρή Γεωργίου.

MasterChef Spoiler νικητής

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως κάθε φορά που ένας νικητής αποχωρεί από το παιχνίδι γίνονται αποκαλύψεις. Όπως αυτή του Διονύση για τις... στενές επαφές μέσα στο παιχνίδι που δεν δείχνουν οι κάμερες.

Αυτό είναι το όνομα του νικητή του MasterChef

Κάπου εδώ το spoiler μάλιστα που είχε κάνει η Φαίη Σκορδά, επιβεβαιώνεται, καθώς ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα κερδίσει στις δοκιμασίες και τελικά θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του MasterChef.

«Η πρώτη δοκιμασία είναι το αγαπημένο πιάτο. Στη δεύτερη δοκιμασία που είναι μενού αντιγραφής νικητής. Έχουμε δύο ημιτελικούς και τις δύο κερδίζει ο ίδιος και έχουμε και τον τελικό! Ξέρω ότι στο Star σκέφτονταν μέχρι και την τηλεψηφοφορία, σκέφτηκαν όμως ότι συνέβη με το GNTM και έκαναν πίσω…», είχαν αναφέρει στο πάνελ της εκπομπής του Πρωινού. Δείτε ωστόσο, όλα όσα χάσατε από τον πρώτο τελικό.

MasterChef νικητής Σταυρός Βαρθαλίτης

MasterChef: Η Κατερίνα Λένη «δίνει» τον νικητή του παιχνιδιού

Η Κατερίνα Λένη «δίνει» τον νικητή του MasterChef με βάση τη δική της προσωπική πρόβλεψη. Λίγες ώρες πριν την προβολή του δεύτερου μέρους του τελικού του ριάλιτι μαγειρικής η ίδια είπε ποιος θεωρεί πως θα νικήσει το παιχνίδι.

Η Κατερίνα Λένη εμφανίστηκε μέσω skype στη Φωλιά των Κου Κου. Αφού σχολίασε όσα έγιναν στο πρώτο μέρος, δε δίστασε να κάνει την δική της πρόβλεψη για τον νικητή!

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Χθες είδα το επεισόδιο και πραγματικά χάρηκα πολύ και για τα δύο παιδιά. Στεναχωρήθηκα, όμως, ένιωσα μια θλίψη που δεν ήμασταν και εμείς στον εξώστη να τους εμψυχώσουμε, να τους θαυμάσουμε και να τους δώσουμε όλη μας τη θετική ενέργεια γιατί νομίζω ότι θα ήταν πολύ διαφορετικό για τα παιδιά».

MasterChef  Κατερίνα Λένη

«Διαφορετικές φιλοσοφίες και οι δύο. Διάλεξαν και οι δύο να κάνουν πιάτα τα οποία πιστεύουν και αγαπούν. Θα συμφωνήσω και με τους δύο και δεν θα πω ότι προτιμώ κάποιον» τόνισε με ειλικρίνεια η Κατερίνα Λένη, συμπληρώνοντας όμως πως «στις δικές μου γεύσεις θα ήταν πιο κοντά ο Βαρθαλίτης. Παρ’ όλα αυτά όμως σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα τον Σταυρή και μπράβο και στους δύο. Δεν έχω να τους προσάψω κάτι αρνητικό».

«Αισθάνομαι πως λίγο καλύτερα τα έχει πάει ο Βαρθαλίτης. Έτσι από ένστικτο» πρόδωσε η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef! Δείτε και το θρίλερ που έγινε με την τελευταία δοκιμασία.