Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Πήραν εξιτήριο! Οι πρώτες φωτογραφίες με τον γιο τους

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Πήραν εξιτήριο! Οι πρώτες φωτογραφίες με τον γιο τους

Γιώργος Χρανιώτης και Γεωργία Αβασκαντήρα πήραν εξιτήριο. Οι πρώτες φωτογραφίες με τον γιο τους μόλις κυκλοφόρησαν και η ευτυχία δεν κρύβεται στο πρόσωπο τους. Οι δυο γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Την πιο ευτυχισμένη μέρα της κοινής τους ζωής έζησαν ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα. Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί το απόγευμα της Κυριακής. Ο ηθοποιός ανακοίνωσε την έλευση του γιου με μια υπέροχη φωτογραφία με τον ίδιο να κοιτάει έκπληκτος το μωρό.

Ο Γιώργος Χρανιώτης δημοσίευσε μια φωτογραφία της συζύγου του αμέσως μετά τον τοκετό, αποκαλύπτοντας πως «πάλεψε» για να γεννήσει στην αίθουσα του τοκετού πάνω από 16 ώρες. Όλα πήγαν καλά και τώρα οι τρεις τους είναι έτοιμοι να πάνε σπίτι. Σήμερα το μεσημέρι η Γεωργία πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

Η Γεωργία κρατώντας το χέρι του άντρα της και με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της έδειχνε ευτυχισμένη και χαρούμενη και ο ηθοποιός καμάρωνε δίπλα της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα παιδί

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα γάμος

Ο φακός του YouWeekly.gr, "τσάκωσε" το ζευγάρι στην παραλία για σέρφινγκ, λίγο καιρό πριν γίνουν γονείς. Δείτε εδώ τις αποκλειστικές φωτογραφίες.

Συγκινεί ο Γιώργος Χρανιώτης - Το τρυφερό μήνυμά του για τη Γεωργία Αβασκαντήρα

Ο Γιώργος Χρανιώτης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο τους, την οποία μάλιστα συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό και τρυφερό μήνυμα για την ευτυχισμένη μανούλα.

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους βιώνουν οι δυο αγαπημένοι γονείς. Χθες βράδυ, η Γεωργία Αβασκαντήρα έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και από εκείνο το λεπτό, ο "χαζομπαμπάς" Γιώργος Χρανιώτης δείχνει να μην μπορεί να ηρεμήσει από τη χαρά του.

Το τρυφερό μήνυμα του Γιώργου Χρανιώτη για τη Γεωργία Αβασκαντήρα

«Δευτερόλεπτα μετά το θαύμα.Εγώ δεν ξέρω αν ζω,ή αν ονειρεύομαι,η @gavaskantira κρατά ολόκληρο τον κόσμο στα χέρια της και ο @kalogirou_ioannis_dr χαμογελά με την αυτοπεποίθηση του ικανού επιστήμονα.Θέλω να σ ευχαριστήσω Γιάννη,όχι μόνο για την εμπειρία σου,αλλά και για την ψυχή σου.Γιατί έβαλες μπόλικη κι αυτό δεν ξεχνιέται.

Από την φωτογραφία απουσιάζει η μαία μας @anasta_nom,που ταν στο πλευρό της γυναίκας μου,από την πρώτη στιγμή και την έκανε να συνειδητοποιήσει τις πραγματικές της δυνάμεις.Που δεν τις ήξερε ούτε η ίδια.Ευχαριστούμε πραγματικά,για αυτή την εμπειρία!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε ο αγαπημένος ηθοποιός.