MasterChef: H Άση Μπήλιου αναλύει τον αστρολογικό χάρτη των δυο φιναλίστ

Ποιος θα είναι ο νικητής;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: H Άση Μπήλιου αναλύει τον αστρολογικό χάρτη των δυο φιναλίστ

H Άση Μπήλιου αναλύει τον αστρολογικό χάρτη των δυο φιναλίστ του MasterChef. Ποια τα ζώδια τους, ποιος ο ωροσκόπος τους και ποιος είναι πιο δυνατός χαρακτήρας από τους τελικά;

Η Άση Μπήλιου αναλύει τον αστρολογικό χάρτη των φιναλίστ του μεγάλου τελικού του MasterChef.

O αστρολογικός χάρτης των δυο φιναλίστ του MasterChef από την Άση Μπήλιου

«O Σταυρής είναι Παρθενός και έχει ωροσκόπο λιοντάρι. Αυτό που έχει ωροσκόπο λιοντάρι φαίνεται, δηλαδή αυτό που λένε είναι υπερόπτης, μιλάει πολύ για τον εαυτό του, όλα αυτά παραπέμπουν σε αυτό που έχει αυτό το ζώδιο, υπάρχει δηλαδή μια υπερηφάνεια μέσα του και επίσης θεωρώ ότι επειδή έχει και πάρα πολλούς πλανήτες σε ζώδια του νερού μπορεί να μη του φαίνεται, αλλά είναι βαθιά συναισθηματικός άνθρωπος.

Στην αρχή δεν τον καταλάβαμε, αλλά φάνηκε στην πρώτη ομαδική που το πήρε όλο πάνω του. Υπάρχει ένα συναισθηματικό υπόβαθρο για αυτό έκλαιγε και όταν ο φίλος του ο Δημοσθένης αποχώρησε. Θα έκανε τα πάντα για να φτάσει στο τέλος ο Σταυρής γιατί έχει και Σκορπιό μαζί. Και δεν εγκαταλείπει εύκολα και δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, φτάνεις όμως ότι και αν είναι αυτό που θα σε εμποδίσει».

«Ο Σταύρος είναι Καρκίνος με ωροσκόπο Παρθένο και δεν είναι τυχαίο μεταξύ τους αφού ο ένας ανήκει σε αυτό το ζώδιο και ο άλλος έχει ωροσκόπο ότι ανέπτυξαν αυτή τη σχέση. Ο Καρκίνος είναι ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό ζώδιο και συνδέεται και με το φαγητό.

Η σελήνη που συμβολίζει την μητέρα , άρα γενικός η Σελήνη έχει άμεση σχέση καθώς έχει αυτό το ένστικτο της μάνας που είναι να φροντίσει και να περιποιηθεί και ένας τρόπος είναι να του μαγειρέψουμε. Ο Σταύρος επειδή ο καρκίνος συνδέεται με την οικογένεια έβαλε πολύ και από αυτό στις δοκιμασίες. Είναι πολύ δυναμικός άνθρωπος, αλλά έχει αυτό το πιο ταπεινό χαμομηλάκι. Κανένας καρκίνος δεν θα πει αυτό το «εγώ» που έλεγε ο Σταυρής».

Ανάμεσα στους δυο , δεν θα πω ποιος, ο Κρόνος του Σταύρου είναι πάνω στον Ήλιο του Σταυρή. Όσοι ξέρουν αστρολογία θα καταλάβουν ποιος από τους δυο είναι πιο δυνατός. Δείτε και τι λένε τα spoilers.