Μαρία Μπέη: Ποιο μελαχρινό; Την έχεις δει κοκκινομάλλα; Άλλος άνθρωπος

Θα πάθεις πλάκα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μαρία Μπέη: Ποιο μελαχρινό; Την έχεις δει κοκκινομάλλα; Άλλος άνθρωπος

Την Μαρία Μπέη την ξέρεις μελαχρινή. Έχεις δει όμως πως ήταν κοκκινομάλλα; Ήταν άλλος άνθρωπος. H ίδια όταν ήταν στη σχολή, ήταν τελείως διαφορετικός άνθρωπος με άλλα μαλλιά και τρόπο βαψίματος.

Η Μαρία είχε πάντα ένα ιδιαίτερο βάψιμο, και τα μακριά μαύρα μαλλιά της έχουν ξεχωρίσει, ωστόσο παλαιότερα ήταν διαφορετικός άνθρωπος εξωτερικά.

Έχεις δει τη Μαρία με κόκκινα μαλλιά; Αν όχι τότε δεν ξέρεις τι χάνεις. Η ίδια λίγο πιο μικρή είχε άλλο χρώμα, το οποίο και αυτό της πήγαινε αρκετά, ωστόσο το μαύρο είναι σίγουρα το χρώμα της.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Μαρία Μπέη κοκκινομάλα

Να σημειώσουμε πως πριν από μερικές μέρες, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», τσάκωσε τη Μαρία και τον Μπέλλο σε κοινή έξοδό τους. Δείτε εδώ τα αποκλειστικά πλάνα.

MasterChef: Ο Δημήτρης μόλις δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία με την Μαρία! Τι ετοιμάζουν;

Ο Δημήτρης Μπέλλος μόλις δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία με την Μαρία μετά το MasterChef. Οι δυο τους παραμένουν μαζί και όπως όλα δείχνουν είναι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ, αφού κάτι ετοιμάζουν μαζί.

Μπορεί οι φήμες να ήθελαν να έχουν χωρίσει, ωστόσο η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος μετά το τέλος του MasterChef είναι ακόμα μαζί.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής. Ο ένας είναι συνεχώς στο πλευρό του άλλου και χαρακτηριστικό και μάλιστα χθες ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν στο στούντιο της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κούκου" για να δει την σύντροφό του, Μαρία.

Μάλιστα, σήμερα, ο Δημήτρης Μπέλλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη κοινή φωτογραφία του μαζί με την Μαρία Μπέη και αποκάλυψε πως κάτι ετοιμάζουν.

Δείτε την ανάρτηση: