Η Χαρά Παππά μίλησε ανοιχτά για το σημείο του σώματός της που δεν της άρεσε

Δυνατή εξομολόγηση!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Χαρά Παππά μίλησε ανοιχτά για το σημείο του σώματός της που δεν της άρεσε

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χαρά Παππά δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για το σημείο του σώματός της που δεν της άρεσε καθόλου τα προηγούμενα χρόνια, το οποίο ωστόσο, έμαθε να αγαπάει μετά από καιρό.

Το μοντέλο έχει χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις και για το λόγο αυτό, είχε καταφέρει να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα με τη συμμετοχή της στο GNTM.

Τις προάλλες, η Χαρά Παππά χρησιμοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram προκειμένου να κάνει μία δημόσια έκκληση. Δείτε τη εδώ.

Η Χαρά Παππά, έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram, και έτσι επέλεξε να κάνει ένα από τα γνωστά της Q&A, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Αυτό είναι το σημείο του σώματος της Χαράς Παππά που δεν της άρεσε

Ένας από αυτούς λοιπόν θέλησε να τη ρωτήσει για την εμφάνισή της και για τα χαρακτηριστικά της, με το γνωστό μοντέλο να απαντά με απόλυτη ειλικρίνεια.

«Είχε ποτέ κόμπλεξ με κάποιο σημείο του σώματός σου ή του προσώπου σου», τη ρώτησε ένας διαδικτυακός της φίλος.

Η Χαρά Παππά απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια: «Είχα ναι, δε μου άρεσε καθόλου η μύτη μου για παράδειγμα! Άλλαξε μόνο του μέσα όμως με τον καιρό, όταν άλλαζαν και άλλα πράγματα γύρω μου. Και πλέον, είμαι σε ένα σημείο που είμαι πολύ ευχαριστημένη. Δεν τρελαίνομαι για τα πάντα πάνω μου αλλά τα αποδέχομια και τα αγαπώ όπως είναι».

Χαρά Παππά σώμα

Η αποκάλυψη της Χαράς Παππά για τη σχέση της με τον Μπουράκ Χακί

Τόσο ο Μπουράκ Χακί όσο και η Χαρά Παππά, συνηθίζουν να ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και να μοιράζονται την αγάπη τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Έτσι αυτή την φορά το όμορφο μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το μυστικό της σχέσης τους. Ποιο είναι αυτό που την κρατά ζωντανή; Στη δημοσιότητα βγήκε και ένα βίντεο του Μπουράκ Χακί το οποίο προκάλεσε την αντίδραση της Χαράς Παππά. Δείτε το εδώ και θα "μείνετε"!

Δείτε εδώ:

Χαρά Παππά Μπουράκ Χακί