Αδιανόητη αμηχανία στο πλατό του Mega - Η Πάολα μπέρδεψε τον Χατζηνικολάου με τον Ευαγγελάτο

Απίστευτο σκηνικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αδιανόητη αμηχανία στο πλατό του Mega - Η Πάολα μπέρδεψε τον Χατζηνικολάου με τον Ευαγγελάτο

Αδιανόητη αμηχανία προκάλεσε μία λάθος ατάκα της Πάολα στο πλατό του Mega, καθώς η τραγουδίστρια ενώ μιλούσε στο Live News, μπερδεύτηκε και αντί να πει το όνομα του Νίκου Ευαγγελάτου, είπε αυτό του Νίκου Χατζηνικολάου.

Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην απογευματινή εκπομπή του Mega μαζί με τον παρτενέρ της, Νίκο Κουρκούλη.

Οι δυο τους, μίλησαν για τις συνθήκες υπό τις οποίες θα λειτουργήσει το μαγαζί τους, μέχρι που η Πάολα μπερδεύτηκε!

Μιας και είπαμε ωστόσο για την Πάολα, δείτε εδώ την κόρη της, η οποία έχει μεγαλώσει και έχει γίνει μία κούκλα!

Αυτό είναι το σκηνικό με την Πάολα και τον Νίκο Ευαγγελάτο που προκάλεσε αμηχανία στο πλατό του Mega

«Θα κάνω λίγο πλάκα, όπως λένε οι φίλοι μου βρίσκομαι 20 χρόνια σε καραντίνα επειδή δεν μου αρέσει να βγαίνω έξω. Ξέρετε κ. Χατζηνικολάου πρέπει…», είπε η τραγουδίστρια, ενώ οι συνεργάτες της φώναζαν από πίσω πως μιλάει με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Αμέσως, η Πάολα προσπάθησε να το "μαζέψει" λέγοντας: «Τελευταία είχα εμφανιστεί στον Νίκο Χατζηνικολάου. Ευτυχώς που δεν ήμουν στην Ελένη Μενεγάκη. Τι θα παθαίναμε».

Παράλληλα, ο Νίκος Κουρκούλης και η Πάολα μίλησαν για την επιστροφή του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται

«Νομίζω πως οι άνθρωποι με αυτό το παγκόσμιο γεγονός έχουν φοβηθεί, έχουν ζημιωθεί και είναι φυσιολογικό να είναι σφιγμένοι. Η επιχείρηση έχει πάρει τα απαιτούμενα μέτρα και επιπλέον, για την ασφάλεια όσων επισκεφθούν το χώρο μας, αλλά και για όσους εργαζόμαστε εδώ. Δεν θα μπορούσε κανείς να φερθεί χωρίς συνείδηση, δεν συμφέρει κανέναν, για την υγεία μας πρώτα από όλα», σημείωσε η Πάολα.

«Πράγματι βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο χρονικά σημείο όλοι μας. Υπάρχει επιφυλακτικότητα σε όλους, έχει κατακλύσει όλο τον κόσμο. Εμείς ως καλλιτέχνες πιστεύω ότι έχουμε χρέος αυτή τη στιγμή να διασκεδάσουμε τον κόσμο, να τον χαλαρώσουμε, να περάσει καλά. Δυστυχώς δεν είναι πολλές οι ευκαιρίες που έχει ο καλλιτέχνης να μπει σε ένα οργανωμένο εργασιακό περιβάλλον και να παρουσιάσει τη δουλειά του. Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα», είπε από την πλευρά του ο Νίκος Κουρκούλης.

«Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε την ίδια ψυχολογία. Όλοι ήμασταν στο σπίτι μας αναγκαστικά. Αλλά όλοι έχουμε την ανάγκη να επανέλθουμε στη ζωή που είχαμε. Ο ελληνικός λαός είναι λίγο απαίδευτος σε αυτή την κατάσταση. Ο Έλληνας δεν είναι ούτε Γερμανός ούτε Ελβετός να αντέξει τόσο σκληρά μέτρα», ανέφερε ακόμη η Πάολα.