Απέραντη θλίψη - Νεκρός γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Τραγωδία...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απέραντη θλίψη - Νεκρός γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Απέραντη θλίψη έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως ένας γνωστός Έλληνας τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός, σκορπώντας το πένθος σε όλους τους φίλους του και συγγενείς που του είπαν χθες το τελευταίο "αντίο".

Γεννημένος στη Μεγάρχη, ήταν ιδιαίτερα γνωστός τραγουδιστής, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στο χώρο της μουσικής δημοτικής παράδοσης.

Ένας από τους αγαπημένους ερμηνευτές της δημοτικής μας παράδοσης, έφυγε από τη ζωή στα 67 του χρόνια. Ο λόγος για τον Νίκο Κουφοδημόπουλο, ο οποίος άφησες την τελευταία του πνοή. Θρήνος έχει ξεσπάσει και με την είδηση του θανάτου του Ανδρέα Τρύφων.

Η κηδεία του έγινε χθες μεταξύ συγγενών και φίλων.

Νίκος Κουφοδημόπουλος πέθανε

Ακόμα ένας τραγουδιστής πέθανε, στα 28 του χρόνια

Θλίψη προκαλεί η είδηση ότι πέθανε γνωστός τραγουδιστής σε ηλικία 28 ετών. Ο Yohan ήταν μέλος του δημοφιλούς boy band της K-Pop TST, οι οποίοι είχαν κυκλοφορήσει το τελευταίο τους τραγούδι, μόλις τον περασμένο Γενάρη.

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του Κορεάτη καλλιτέχνη της K-Pop μουσικής σκηνής Yohan, σε ηλικία μόλις 28 ετών. Το πραγματικό του όνομα ήταν Kim Jeong-hwan, και έφυγε από την ζωή χθες Τρίτη 16 Ιουνίου, ενώ η οικογένειά του αρνείται να αποκαλύψει την αιτία του θανάτου του.

Ο Yohan ήταν μέλος του δημοφιλούς boy band της K-Pop TST, που είχαν κυκλοφορήσει το τελευταίο τους τραγούδι, τον περασμένο Γενάρη. Μέσα σε μόλις εννέα μήνες, έχασαν τη ζωή τους ακόμη τρεις νεαροί καλλιτέχνες της K-Pop σκηνής.

undefined

«Ο Yohan μας άφησε… Η οικογένειά του βρίσκεται σε βαρύ πένθος. Οι γονείς του θα ήθελαν να παρακαλέσουν τα media να μην κάνουν εικασίες όσον αφορά την αιτία του θανάτου του και να απέχουν απ’ αυτά τα δημοσιεύματα από σεβασμό προς την οικογένεια» αναφέρει η ανακοίνωση. Θλίψη σκορπίστηκε και με τον θάνατο του Στέλιου Παπαδόγιαννη πριν από λίγες ημέρες