Γεωργία Αβασκαντήρα: Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του γιου της με τον Γιώργο Χρανιώτη

Το πιο μοναδικό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γεωργία Αβασκαντήρα: Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του γιου της με τον Γιώργο Χρανιώτη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γεωργία Αβασκαντήρα θέλησε να ανεβάσει την πρώτη φωτογραφία του γιου της με τον Γιώργο Χρανιώτη, την οποία μάλιστα συνόδευσε με ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα για το μωράκι της.

Οι δυο τους ζουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους από τη στιγμή που υποδέχθηκαν τον γιο τους. Μάλιστα, μαμά και μπέμπης πήραν σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες του αγαπημένου ζευγαριού έξω από το μαιευτήριο.

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του γιου της Γεωργίας Αβασκαντήρα και του Γιώργου Χρανιώτη

«{Η στιγμή που καταλαβαίνεις την ύπαρξη σου} Ευχαριστώ πολύ @kalogirou_ioannis_dr και @anasta_nom για την υποστήριξη και τη ψυχή που βάλατε να γεννηθεί το μωρό μας, Γιώργο για τη δύναμη που μου έδινες κρατώντας μου το χέρι, @omilosiaso για την ιδιαίτερη φροντίδα σας και όλους εσάς για τις υπέροχες ευχές που χαρίσατε στο πλασματάκι μας (μακάρι να μπορούσα να απαντήσω σε όλους αλλά κάποιος έχει προτεραιότητα)».

Και ο Γιώργος Χρανιώτης έστειλε ένα μήνυμα για τη Γεωργία Αβασκαντήρα και τον γιο τους

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους βιώνουν οι δυο αγαπημένοι γονείς. Χθες βράδυ, η Γεωργία Αβασκαντήρα έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και από εκείνο το λεπτό, ο "χαζομπαμπάς" Γιώργος Χρανιώτης δείχνει να μην μπορεί να ηρεμήσει από τη χαρά του.

Το τρυφερό μήνυμα του Γιώργου Χρανιώτη για τη Γεωργία Αβασκαντήρα

«Δευτερόλεπτα μετά το θαύμα.Εγώ δεν ξέρω αν ζω,ή αν ονειρεύομαι,η @gavaskantira κρατά ολόκληρο τον κόσμο στα χέρια της και ο @kalogirou_ioannis_dr χαμογελά με την αυτοπεποίθηση του ικανού επιστήμονα.Θέλω να σ ευχαριστήσω Γιάννη,όχι μόνο για την εμπειρία σου,αλλά και για την ψυχή σου.Γιατί έβαλες μπόλικη κι αυτό δεν ξεχνιέται.

Από την φωτογραφία απουσιάζει η μαία μας @anasta_nom,που ταν στο πλευρό της γυναίκας μου,από την πρώτη στιγμή και την έκανε να συνειδητοποιήσει τις πραγματικές της δυνάμεις.Που δεν τις ήξερε ούτε η ίδια.Ευχαριστούμε πραγματικά,για αυτή την εμπειρία!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε ο αγαπημένος ηθοποιός.