MasterChef: Οι κριτές έβαλαν στοίχημα για το αποτέλεσμα του τελικού

Τι συμφώνησαν μεταξύ τους;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Οι κριτές έβαλαν στοίχημα για το αποτέλεσμα του τελικού

Στο σημερινό, δεύτερο και τελευταίο μέρος του μεγάλου τελικού του MasterChef, οι δύο κριτές που "διαγωνίζονται" μέσω των παικτών τους, έβαλαν στοίχημα για το αποτέλεσμα της δοκιμασίας. Ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκαναν την πιο ξεχωριστή συμφωνία.

Σε τέσσερα πολύ απαιτητικά πιάτα θα διαγωνιστούν απόψε ο Σταύρης και ο Σταύρος, στη διεκδίκηση του τίτλου του νέου Έλληνα MasterChef και των 50.000€.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη και ο Σταυρής από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Ενώ οι δύο φιναλίστ μαγείρευαν, ο Πάνος Ιωαννίδης πρότεινε στον συνάδελφό του να βάλουν ένα στοίχημα και εκεί ξεκίνησε το καλό...

Αυτό το στοίχημα έβαλαν οι κριτές για το αποτέλεσμα του τελικού του MasterChef

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξετρελάθηκε με την ιδέα και αμέσως του είπε πως είναι μέσα. Έτσι, ο Πάνος Ιωαννίδης του πρότεινε να συμφωνήσουν να κεράσει ένα τραπέζι ο νικητής. Ο Σωτήρης Κοντιζάς τρελάθηκε με την ιδέα και αμέσως συμφώνησε, ενώ νωρίτερα είχε πετάξει μία επική ατάκα για το ύψος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου!

Αυτό είναι το όνομα του νικητή του MasterChef

Σύμφωνα λοιπόν με το spoiler που έχει βγει, τα πιο δυνατά πιάτα τα έχει ο Σταύρος Βαρθαλίτης, με αποτέλεσμα να προηγείται της βαθμολογίας και να αφήνει πίσω του τον Σταυρή Γεωργίου.

MasterChef Spoiler νικητής

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως κάθε φορά που ένας νικητής αποχωρεί από το παιχνίδι γίνονται αποκαλύψεις. Όπως αυτή του Διονύση για τις... στενές επαφές μέσα στο παιχνίδι που δεν δείχνουν οι κάμερες.

Κάπου εδώ το spoiler μάλιστα που είχε κάνει η Φαίη Σκορδά, επιβεβαιώνεται, καθώς ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα κερδίσει στις δοκιμασίες και τελικά θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του MasterChef.

«Η πρώτη δοκιμασία είναι το αγαπημένο πιάτο. Στη δεύτερη δοκιμασία που είναι μενού αντιγραφής νικητής. Έχουμε δύο ημιτελικούς και τις δύο κερδίζει ο ίδιος και έχουμε και τον τελικό! Ξέρω ότι στο Star σκέφτονταν μέχρι και την τηλεψηφοφορία, σκέφτηκαν όμως ότι συνέβη με το GNTM και έκαναν πίσω…», είχαν αναφέρει στο πάνελ της εκπομπής του Πρωινού. Δείτε ωστόσο, όλα όσα χάσατε από τον πρώτο τελικό.

MasterChef νικητής Σταυρός Βαρθαλίτης