MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού

Θρίαμβος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού

Μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία και δύο εξαιρετικές προσπάθειες από τους δύο φιναλίστ, ανακοινώθηκε επιτέλους το όνομα του μεγάλου νικητή του MasterChef, ο οποίος πέρα από τον τίτλο του διαγωνισμού, κερδίζει και 50.000 ευρώ.

Οι δύο φίλοι έκαναν έναν μαραθώνιο για να φτάσουν ένα βήμα πριν το έπαθλο. Ένας μόνο είναι αυτός που κατάφερε να νικήσει.

Με βαθμολογία, 54 νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής αναδείχθηκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος είχε την καλύτερη προσπάθεια στο σύνολο.

Στην πρώτη δοκιμασία, ο Σταυρής κατάφερε να συγκεντρώσει 21/30 βαθμούς, ενώ από τη μεριά του ο Σταύρος Βαρθαλίτης πήρε το προβάδισμα καθώς πήρε 24/30. Δείτε εδώ και τις επικές ατάκες στο Twitter για τον τελικό του MasterChef.

Στη δεύτερη δοκιμασία, ο Σταυρής συγκέντρωσε 22/30 ενώ ο Βαρθαλίτης, 30/30. Πήρε το απόλυτο 10 και από τους τρεις κριτές και σήκωσε συγκινημένος τον τίτλο του επόμενου Έλληνα masterchef.

Όλα τα spoiler που είχαν ακουστεί μέχρι στιγμής, επιβεβαιώθηκαν. Ο Σταύρος δήλωσε πως βασική του προτεραιότητα μετά τη νίκη του είναι να δουλέψει όσο περισσότερο μπορεί και να αξιοποιήσει στο έπακρον όλες τις μαγειρικές του ικανότητες.

Ο Σταυρής από τη μεριά του, χάρηκε πάρα πολύ με τη νίκη του κολλητού του, ενώ οι κριτές έδωσαν από τη μεριά τους τα συγχαρητήρια για την πορεία του. Εμφανώς συγκινημένος και ο Σταυρής ευχαρίστησε τόσο τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο όσο και την οικογένειά του που τον στήριξε. Λίγο αργότερα και οι δύο δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα.

Έτσι θα μοιράσουν το έπαθλο οι δύο φιναλίστ του MasterChef

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης δοκιμασίας του τελικού, ο Σταύρος Βαρθαλίτης αποκάλυψε πως με τον Σταύρο Γεωργίου έχουν κάνει συμφωνία για το έπαθλο και όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος «κάτι θα κάνουμε ο ένας για τον άλλον».

«Έχουμε κάνει μια συμφωνία με τον Σταυρή για τα 50 χιλιάρικα. Νικητής, δεύτερος, κάτι θα γίνει, φίλοι είμαστε και κάτι θα κάνουμε ο ένας για τον άλλον», αποκάλυψε ο Σταύρος Βαρθαλίτης