MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε την ανακοίνωση για τον νέο κύκλο

Άνοιξαν οι συμμετοχές!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε την ανακοίνωση για τον νέο κύκλο

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή του MasterChef και την παράδοση του επάθλου στον Σταύρο Βαρθαλίτη, ο Σωτήρης Κοντιζάς γύρισε στην κάμερα και έκανε την μεγάλη ανακοίνωση για το νέο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής που θα προβληθεί του χρόνου.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και ανέδειξε νικητή, τον πιο σταθερό παίκτη του διαγωνισμού. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, το "σήκωσε" και πήρε μαζί τα 50.000 ευρώ. Αφού όλοι μαζί πανηγύρισαν και ευχαρίστησαν ο ένας τον άλλον για μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε την ανακοίνωση που περίμεναν όλοι.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως η επόμενη σεζόν του MasterChef θα γίνει κανονικά και πως μάλιστα, έχουν ήδη ανοίξει οι συμμετοχές.

Τόσο ο Σταύρος Βαρθαλίτης όσο και οι υπόλοιποι κριτές ξεκίνησαν να φωνάζουν για να περάσει ο επόμενος που θα διεκδικήσει τον τίτλο του MasterChef. Δείτε επίσης εδώ τα καλύτερα σχόλια στο Twitter για τον τελικό του MasterChef.

Αυτοί θα είναι οι κριτές στο MasterChef 5

Ακόμα μία σεζόν, ο διαγωνισμός μαγειρικής κατάφερε να σπάσει τα ρεκόρ στα νούμερα τηλεθέασης, με το κοινό να καθηλώνεται και ζητάει όλο και περισσότερα επεισόδια από τον σταθμό.

Η μεγάλη επιτυχία του MasterChef, οδήγησε το Star, σύμφωνα με το TV Έθνος, στο να πάρει την απόφαση να κάνει και πέμπτη σεζόν.

Μία "καυτή" αποκάλυψη για όσα γίνονται μέσα στο σπίτι, έκανε και ο Κώστας Νταλιάνης. Δείτε εδώ όλα όσα είπε και θα "μείνετε"!

Αυτοί θα είναι ο κριτές στον επόμενο κύκλο του MasterChef

Όπως είναι γνωστό, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και για το λόγο αυτό, του χρόνου πρόκειται να δούμε και πάλι τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, στο αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής.

Σύμφωνα με τα spoiler που έχουν διαρρεύσει, τη σεζόν αυτή στον τελικό θα δούμε τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Σταυρή Γεωργίου.

MasterChef κριτές