Πάγωσαν όλοι με την αποκάλυψη που έκανε η "Παγώνα" για τις Άγριες Μέλισσες στο The 2night show

Τι είπε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Πάγωσαν όλοι με την αποκάλυψη που έκανε η

Πάγωσαν όλοι με την αποκάλυψη που έκανε η "Παγώνα" για τις Άγριες Μέλισσες στο The 2night show. Τι είπε η πρωταγωνίστρια της σειράς; Ο παρουσιαστής της έκανε την ερώτηση που όλοι περίμεναν να ακούσουν.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένηση τη Δανάη Λουκάκη, την «Παγώνα», από την επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Η τηλεοπτική «Παγώνα» κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη, για το τι θα συμβεί στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης σειράς.

«Η επιτυχία του κάστινγκ στις Άγριες Μέλισσες είναι ότι έφεραν ανθρώπους που κουρδίστηκαν και λειτούργησαν πολύ όμορφα και ομοιόμορφα είναι πολύ μεγάλο αβαντάζ. Στη δεύτερη σεζόν, που θα πάμε έξι χρόνια μετά, δεν θα ασχοληθούμε με την ερωτική ζωή της Παγώνας και του Περικλή», είπε η Δανάη Λουκάκη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε, επίσης, τη Δανάη Λουκάκη αν η σειρά θα πάει και τρίτη σεζόν, με την γνωστή ηθοποιό να απαντάει θετικά.

Γ.Α.: Δανάη, Τρίτη χρονιά θα πάνε οι Άγριες Μέλισσες;

Δ.Λ.: Ασφαλώς, φυσικά!

Ωστόσο, ο "Φανούρης" από τις Άγριες Μέλισσες είναι γιος του πολύ γνωστού μουσικού. Δείτε εδώ αποκλειστικά τα όσα είπε.

Άγριες Μέλισσες: Έρχεται το τέλος για Ελένη και Κυπράιο - Χαμός στον ΑΝΤ1

Το τέλος έρχεται στη σχέση της Ελένης και του Κυπραίου στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1. Απόψε το βράδυ στις Άγριες Μέλισσες, πρόκειται να επικρατήσει χαμός.

Δείτε όλες τις σημερινές 17/6 εξελίξεις πριν προβληθούν στην τηλεόραση.

Τετάρτη 17 Ιουνίου

Επεισόδιο 108:Ο Νικηφόρος, με τη βοήθεια ενός ακόμα συμμάχου, αποκτά στοιχεία που θα ταρακουνήσουν συθέμελα όχι μόνο τα σχέδια του Δούκα για τη βιομηχανική ζώνη αλλά που μπορούν να στείλουν τον πατέρα του ακόμα και στη φυλακή. Παράλληλα, ο Κωνσταντής βρίσκει την αχίλλειο πτέρνα του Τόλλια, προκειμένου να τον ξαναπάρουν με το μέρος τους, ενώ βοηθάει οικονομικά τη Θεοδοσία χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Την ίδια ώρα, ο Μελέτης σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει σε μια παράτολμη κίνηση, προκειμένου να πραγματοποιήσει το σχέδιο της Πηνελόπης και να το σκάσουν μαζί.

Το τέλος στη σχέση Ελένη - Κυπραίου στις Άγριες Μέλισσες

Ύστερα απ’ την απότομη αλλαγή συμπεριφοράς της Ελένης απέναντι στον Κυπραίο, η σχέση τους φαίνεται να οδεύει προς το τέλος της. Η Θεοδοσία κανονίζει μια συνάντηση με δικηγόρους για το διαζύγιο αλλά εκεί ο Λάμπρος θα βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Ελένη βρίσκετα ενώπιον του δικαστηρίου για την απαλλοτρίωση αλλά τα πράγματα φαίνονται δυσοίωνα ενώ την ίδια στιγμή ο Ιορδάνης, μετά τη συνάντησή του με την Ασημίνα, προσπαθεί να αποσπάσει απ’ τη Δρόσω το μυστικό της, κι αυτή τη φορά τα καταφέρνει.

Άγριες Μέλισσες ANT1 εξελίξεις

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Κίτσου ανέβασε ένα βίντεο από τα παρασκήνια της επιτυχημένης σειράς του ANT1, Άγριες Μέλισσες, δημοσιεύοντας όλα όσα έγιναν πίσω από την πιο συγκλονιστική σκηνή της σεζόν. Θα ανατριχιάσετε.