MasterChef τελικός: Τα 3 επίμαχα post που έκαναν οι κριτές λίγο μετά το φινάλε

Τι ανέβασαν;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef τελικός: Τα 3 επίμαχα post που έκαναν οι κριτές λίγο μετά το φινάλε

Τρία επίμαχα post έκαναν οι κριτές λίγο μετά τον τελικό του MasterChef. Το δημοφιλές reality μαγειρικής ολοκλήρωσε τον τέταρτο κύκλο του και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αφού ανακοίνωσαν σε ζωντανή σύνδεση με τον νικητή των ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Τα 3 επίμαχα post που έκαναν οι κριτές λίγο μετά τον τελικό

Αμέσως μετά τους τίτλους τέλους, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media backstage στιγμιότυπα από τη χθεσινή βραδιά, συνεχάρησαν τους δύο finalist και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για το φινάλε.

«Πάει και αυτό… Το «Κυπριακο έπιπλο» @stavros_geo και ο «έρωτας αλήτης» @stavrosvarthalitis μας έκαναν παρέα 5 μήνες. Συγχαρητήρια και στους 2!!! Ευχαριστούμε και όλους όσους μας κάνατε παρέα από το σπίτι!!! Εις το επανιδειν…! @masterchefgr», σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

«And the winner is…… all of them !!! Ένα τεράστιο μπράβο σε όλα τα παιδιά για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε στο φετινό Masterchef #starchanneltv #masterchefgr», ήταν τα λόγια του Πάνου Κουτσόπουλου στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram. Δείτε και την ανακοίνωση για τον νέο κύκλο.

Δείτε τις αναρτήσεις:

MasterChef: Γλέντι στο σπίτι του Σταύρου Βαρθαλιτή την ώρα του τελικού - Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα του

Γλέντι στο σπίτι του Σταύρου Βαρθαλιτή την ώρα του τελικού MasterChef, ενώ η μητέρα του ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος. Η ίδια πανηγύρισε με φίλους την νίκη του παιδιού της.

«Ήτανε πρωτόγνωρο και ήταν και πολύ όμορφος εκείνος γιατί είναι κουκλί το παιδί μου. Τα γυαλιά που φοράει μου φαίνονται τέλεια. Έχω γνωρίσει κανα δυο κοπέλες του όλες όμως τις βλέπω καλές.

Νευρίασα αρκετές φορές με παίκτες και με πείραξε που είχαν πει ότι τα έχει με την Μάρλεν με ενόχλησε»

«Έχει κάνει αγώνα είμαστε νικητές από τώρα» είπε κάποιος άλλος οικογενειακός φίλος.

Την χαρά της δεν έκρυψε η μητέρα του που μετά άνοιξαν ποτά, ενώ την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος η μητέρα του ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε το βίντεο: