MasterChef: Γλέντι στο σπίτι του Σταύρου Βαρθαλιτή την ώρα του τελικού - Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα του

Δείτε το βίντεο!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Γλέντι στο σπίτι του Σταύρου Βαρθαλιτή την ώρα του τελικού - Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα του

Γλέντι στο σπίτι του Σταύρου Βαρθαλιτή την ώρα του τελικού MasterChef, ενώ η μητέρα του ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος. Η ίδια πανηγύρισε με φίλους την νίκη του παιδιού της.

«Ήτανε πρωτόγνωρο και ήταν και πολύ όμορφος εκείνος γιατί είναι κουκλί το παιδί μου. Τα γυαλιά που φοράει μου φαίνονται τέλεια. Έχω γνωρίσει κανα δυο κοπέλες του όλες όμως τις βλέπω καλές.

Νευρίασα αρκετές φορές με παίκτες και με πείραξε που είχαν πει ότι τα έχει με την Μάρλεν με ενόχλησε»

«Έχει κάνει αγώνα είμαστε νικητές από τώρα» είπε κάποιος άλλος οικογενειακός φίλος.

Την χαρά της δεν έκρυψε η μητέρα του που μετά άνοιξαν ποτά, ενώ την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος η μητέρα του ξέσπασε σε κλάματα. Δείτε και την ανακοίνωση για τον νέο κύκλο.

Δείτε το βίντεο:

Σταύρος Βαρθαλίτης: Οι πρώτες δηλώσεις του νέου Έλληνα MasterChef

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο μεγάλος νικητής του MasterChef 4, Σταύρος Βαρθαλίτης. Ο νικητής του ριάλιτι μαγειρικής αναφέρθηκε στο όνειρο του, αλλά και στο αν το πίστευε πως θα κερδίσει εκείνος το έπαθλο.

«Δεν κοιμήθηκα χθες το βράδυ από το άγχος μου… τελικά δε χρειάστηκε όνειρο για να κατακτήσω το πραγματικό μου όνειρο» εξομολογήθηκε ο νεαρός σεφ, τονίζοντας ότι θα δουλέψει πολύ σκληρά από ‘δω και πέρα.

Το πίστευε ότι θα είναι αυτός ο νικητής; «Κάτι μου ‘λεγε ότι είχα κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και στις δύο δοκιμασίες, αλλά το κρατούσα για μένα! Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, αλλά κρατούσα χαμηλά την… μπάλα, γιατί είχα να κάνω και με τον καλύτερό μου φίλο στο παιχνίδι».

Σταύρος Βαρθαλίτης MasterChef

Όσον αφορά το απόλυτο…. τριαντάρι που πήρε, ο νέος Έλληνας MasterChef δήλωσε: «Δεν το περίμενα ήξερα ότι είχα κάνει μία καλή προσπάθεια,… είμαι πολύ ευτυχισμένος που πήρα από αυτούς τους κριτές αυτή την ονειρική βαθμολογία. Ήταν ο καλύτερος, άριστος τρόπος για να κλείσει αυτός ο τελικός!», είπε στο star,gr.